De Verraders

Déze BN’ers doen mee aan het nieuwe seizoen van De Verraders

Eerder liet Videoland al weten dat er binnenkort een nieuw seizoen van De Verraders van start gaat. Nu maakt de streamingdienst de namen van de deelnemers bekend.

Deelnemers

In het nieuwe seizoen zullen Britt Scholte (actrice), Amara Onwuka (weervrouw), Shelly Sterk (presentatrice), Romana van Baaijen (B&B Vol Liefde), Thijs Zeeman (presentator) ,Envy Peru (Drag Race Holland), Jay Francis (stand-up comedian), Henk Grol (ex-judoka), Bettina Holwerda (musical-actrice), Ellen Hoog (ex-hockeyster), Iliass Ojja (acteur in onder andere Mocro Maffia) en Tim Senders (presentator) te zien zijn. Het presentatiestokje wordt dit keer overgenomen door Art Rooijakkers.

De Verraders

In ‘De Verraders’ zullen opnieuw twaalf kandidaten het avontuur vol leugens en manipulatie aangaan. Ze doen spellen om samen goud te verzamelen, maar onder hen bevinden zich drie Verraders. Zij doen er alles aan om zelf met de buit naar huis te gaan, en ‘vermoorden’ elke nacht een medekandidaat.

Hoewel de kijker weet wie de Verraders zijn, weten de andere kandidaten dit niet. Zij zijn de ‘Getrouwen’ en moeten hen zo snel mogelijk zien te ontmaskeren. In de dagelijkse ‘Raad’ moeten ze proberen de Verraders weg te stemmen.

Ook op tv

De eerste aflevering zal niet alleen te zien zijn bij Videoland, maar ook op televisie. Op 5 december volgt deze direct na Expeditie Robinson op RTL4. Videoland-kijkers kunnen vanaf deze datum de eerste twee afleveringen bekijken.

Bron: AD, RTL
Foto: RTL

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *