Gezin Debbie Breg Te Zien In Daar Gaan Ze Weer

Debbie uit B&B Vol Liefde terug op tv: ‘Doe wat goed voelt’

Goed nieuws voor kijkers van B&B Vol Liefde. Er begint dinsdag namelijk een programma die fans vast ook leuk vinden: Daar Gaan Ze Weer. Debbie, bekend van het eerste B&B-seizoen, doet mee.

Debbie van B&B Vol Liefde te zien in Daar Gaan Ze weer

Debbie en haar vriend Vincenzo, Caroline (B&B Vol Liefde), Aadje en Richard (Ik Vertrek), Jacobien en Arjen (Kerels met een Kleintje) en Maaike en Bart (Helemaal Het Einde) gaan er weer voor: ze vertrekken naar het buitenland om daar een nieuw avontuur aan te gaan.

Voor Debbie is dat ondanks haar ervaring extra spannend, omdat haar zoontje op dat moment nog maar twee maanden oud was. “Daarom heb ik ook niet direct ja gezegd toen het verzoek voor het programma kwam, maar uiteindelijk liet ik de kans op zo’n bijzonder document niet liggen”, zegt ze in gesprek met Veronica Superguide. “Het was behoorlijk pittig omdat ik pas net moeder was geworden. Toch ben ik dolblij dat we later kunnen terugzien hoe deze bijzondere periode uit ons leven is geweest.”

Glamping

“In het programma zie je hoe Vincenzo en ik een glamping beginnen én een huis verbouwen tussen het Italiaanse Napels en Salerno. Een eigen bed & breakfast had ik natuurlijk al gehad, maar zo’n project regelen is toch wel andere koek. In Italië word je echt constant van A naar B gestuurd”, blikt Debbie terug op de beginperiode van het avontuur. “Ze lopen hier enorm achter met alles. Het leek wel alsof ik in een slechte film uit de jaren ’30 was beland.”

Alsof het niet genoeg werk is, heeft Debbie ook een fulltime baan in Nederland waarbij ze op afstand werkt. “Het komt soms voor dat ik mijn zoontje in een video-call erbij heb zitten. Daar schaam ik me niet voor.” Ook voor kritiek, waar ze veel van heeft gekregen tijdens haar deelname aan B&B Vol Liefde, is ze niet bang. “Het maakt niet uit wat mensen van je denken: doe wat goed voelt. Zo sta ik echt in het leven.”

Daar Gaan Ze Weer is iedere dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Of kijk alvast vooruit bij Videoland.

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: Tom Cornelissen