de scheetjes

De Scheetjes geven relatie mogelijk weer een kans: ‘Ze houden nog steeds van elkaar’

Na de roemruchte scheiding van De Scheetjes, waarna Karin er met de broer van Hans vandoor ging, hangt er mogelijk een verzoening in de Caribische lucht.

Komen de Scheetjes weer bij elkaar?

Volgens Privé is de weg vrij voor De Scheetjes om hun gebrouilleerde relatie weer op te lappen. Zowel Hans als Karin is op dit moment vrijgezel en Karin zou inmiddels plannen maken om weer een bezoek te brengen aan Bonaire. Daar woont Hans nog steeds om hun ooit samen opgebouwde mini-adventuregolfbaan te runnen. Volgens een bron, die Karin regelmatig spreekt, staat ze ervoor open om ‘de stap nog eens te zetten’. “Diep in haar hart houdt ze nog van Hans.”

Lees ook: ‘De Scheetjes’-Karin onthult heftige reden van scheiding: ‘Die avond was de druppel’

Terug naar Bonaire

“Er zijn destijds wat dingen gebeurd waarover gesproken moet worden en ze zal er ook niet vast gaan wonen. Misschien twee maanden op Bonaire en dan weer een paar weken naar haar familie in Nederland – die mist ze enorm als ze zo ver van huis is”, vertelt de insider verder. “Een dergelijk compromis zou voor beiden geweldig zijn. Het werk op de golfbaan mist ze ook enorm.”

Reactie Karin

Karin wil er zelf niet veel over kwijt. “Mijn relatie met Johan is over en Hans vraagt of ik bij hem terugkom”, zou ze tegen Privé hebben gezegd.

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Bron: Privé
Foto: Talpa