Donny en Dave Roelvink

Dave en Donny Roelvink doen boekje open over reden achter ruzie

Inmiddels kunnen Donny en Dave Roelvink prima met elkaar door één deur, maar dit was lange tijd niet zo. Nu vertellen de broers wat de reden was van hun ruzie.

Anderhalf jaar

Donny en Dave spraken maandenlang niet met elkaar, maar maakten het uiteindelijk goed in september. “Dat heeft in totaal zo’n anderhalf jaar geduurd”, vertelt Donny aan weekblad Story.

Grenzen

Volgens Donny was dit niet leuk, maar toch denkt hij wel dat het goed is geweest dat ze die tijd hebben genomen. “Het ging mis omdat ik vond dat er bepaalde grenzen getrokken moesten worden. Dave vloog nog weleens letterlijk en figuurlijk uit de bocht en dat straalt op de hele familie af. Omdat we in de schijnwerpers staan, hebben we er allemaal last van en worden we aangesproken op de dingen die hij doet.”

“Er kwam een moment waarop we tegen elkaar zeiden: Hier ga jij links en ik rechts”, vervolgt hij. Hierop hadden de broers geen contact meer.

Closer geworden

Toch is het uiteindelijk weer goedgekomen tussen hen. Donny: “Omdat we allebei zo koppig zijn, duurde dat dus anderhalf jaar. Onze vader heeft nog geprobeerd om te bemiddelen, maar ik heb hem gezegd dat wij dit als volwassenen zelf moesten oplossen.”

Uiteindelijk besloot hij naar Dave toe te gaan. “Dat was toen ik hoorde dat hij vader werd. Ik wilde niet dat ik mijn neefje bijvoorbeeld pas zou leren kennen als hij twee was. Door wat er is gebeurd, zijn Dave en ik uiteindelijk alleen maar closer geworden.”

Bron: Story
Foto: ANP

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *