Daniël Verlaan, Jurre Geluk, Ranomi Kromowidjojo Widm Finale

WIDM-winnaar Daniël Verlaan vertelt waar hij zijn prijzengeld aan uitgeeft

Een maand na de finale van Wie is de Mol? is het prijzengeld bijgeschreven op de rekening van Daniël Verlaan, de winnaar van het 2023-seizoen. Op social media vertelt hij wat hij precies van plan is met het geld.

Daniël Verlaan open over prijzengeld

Maar liefst € 8.213,25 is bijgeschreven op de rekening van Daniël Verlaan. Waar sommige Nederlanders liever geen inzage geven in hoe ze met hun geld omgaan, doet Daniël dat wel. Althans, wat hij met de pot doet. De ruim € 8.000 verdeelt hij als volgt.

Ongeveer de helft van het bedrag, € 4.000, gaat naar de Vereniging van Onderzoeksjournalisten. Vervolgens geeft Daniël € 2.000 uit aan een etentje met zijn medekandidaten en vertrouwenspersonen. Daarnaast steekt hij € 2.000 in eigen zak ter compensatie van de vakantiedagen die hij moet opnemen voor de opnames van het programma. En de laatste € 213? Die gaat naar Star Wars Lego (zou het deze zijn?).

De Mol

Aan de televisiepresentator Jurre Geluk de eer om de boel flink te saboteren tijdens het afgelopen Wie is de Mol?-seizoen. Tijdens de finale wordt hij als Mol onthuld, waarna Daniël als winnaar wordt bekroond.

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: AVROTROS