Saul En Amy Rose Van Winter Vol Liefde

Complicaties bij zwangerschap Winter Vol Liefde-Amy Rose

Begin dit jaar maakten Amy Rose en Saul, bekend van hun deelname aan Winter Vol Liefde, dat ze een kindje verwachten. Alleen verloopt de zwangerschap helaas niet zonder complicaties.

Dat vertelt het koppel in een interview met RTL Boulevard.

Complicaties

“We zijn er achter gekomen dat ik zwangerschapsdiabetes heb”, aldus Amy Rose. “Dan moet ik gewoon zo min mogelijk suiker natuurlijk binnen krijgen.”

Amy Rose legt uit dat het wel vaker bij vrouwen voorkomt, maar het wordt niet altijd geconstateerd. Ze is blij dat ze erop getest is.

Dieet

“Het kan in principe niet echt heel veel kwaad, maar ik moet wel op een dieet”, vervolgt ze. “Ze doen hier in Zwitserland meer testen dan in Nederland. Elke controle je die hier hebt, moet je bloed prikken en urine afgeven bij de verloskundige. En toen kwamen ze erachter dat mijn suiker te hoog is, dus ik moet nu op mijn voeding letten.”

“Op de echo was te zien dat de baby een iets dikker buikje heeft op dit moment. Dat komt dus door die zwangerschapsdiabetes. Helaas hebben veel vrouwen hier last van, maar wordt het vaak niet getest. Dus ik ben blij dat ik ben getest. Als ik nu gewoon weer goed ga opletten met eten, dan moet het helemaal goed komen.”

Dochter

Saul en Amy Rose kunnen niet wachten om hun dochter te ontmoeten. “I love it. Daar zit gewoon mijn kleine beste vriendinnetje in. Mijn kleine prinses.”

Bron: RTL Boulevard
Foto: RTL

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.