chantal-married-at-first-sight-first-dates

Veelbesproken Chantal uit ‘Married at First Sight’ zat al in ander tv-programma

Dacht je bij het zien van Chantal uit ‘Married at First Sight’: ‘Díe ken ik ergens van?!’ Kan kloppen. Ze deed namelijk eerder al mee aan een televisieprogramma. Politieagent Niels De veelbesproken deelnemer ging in 2018 op zoek naar de liefde in First Dates. Ze had een gezellige avond met politieagent Niels, maar aan het…

Dacht je bij het zien van Chantal uit ‘Married at First Sight’: ‘Díe ken ik ergens van?!’ Kan kloppen. Ze deed namelijk eerder al mee aan een televisieprogramma.

Politieagent Niels

De veelbesproken deelnemer ging in 2018 op zoek naar de liefde in First Dates. Ze had een gezellige avond met politieagent Niels, maar aan het einde van de uitzending bleek de vonk niet te zijn overgeslagen. Of het met de markante volkszanger Henk wél gaat werken? Daarover zijn de meningen na de eerste afleveringen van Married at First Sight verdeeld.

Krakende zak chips

Dik 843.000 mensen zagen dinsdag hoe Chantal zich met stalen zenuwen voorbereidde op haar bruiloft. Haar wensen zijn duidelijk: geen vieze tanden, oor- en okselhaar. Ook een krakende zak chips wordt door de goedlachse blondine niet geaccepteerd. En dat zorgde voor hilariteit op Twitter.

Lees ook: Chantal in Married at First Sight opnieuw onderwerp van gesprek

 

Beeld: still