Caroline van Eeden reageert op rondgaande verhalen

Gisteren vertelde Martien Meiland in een interview dat Caroline van Eeden geen contact meer heeft met de familie Meiland. Nu reageert de huisvriendin zelf op alle verhalen.

Gisteren vertelde Martien Meiland in een interview dat Caroline van Eeden geen contact meer heeft met de familie Meiland. Nu reageert de huisvriendin zelf op alle verhalen.

Quote

Op Instagram plaatst Caroline een quote met de tekst: ‘Alles wat je ziet is anders. Niets is wat het lijkt. Je maakt je eigen wereld door de manier waarop je kijkt.’ De huisvriendin schrijft dat ze veel berichten om zich heen hoort die doen vermoeden dat de familie Meiland haar vergeten is. Ook zou ze een slaaf van de familie zijn geweest en zou er geen contact meer tussen hen zijn. “Ik wil nu, eenmaal, vanuit mijn hart met veel liefde zeggen dat dit allemaal fabeltjes zijn!”, schrijft Caroline.

‘Halve of onjuiste verhalen’

De huisvriendin vertelt met veel plezier en liefde te hebben meegebouwd aan Chateau Meiland. “Maar het werk was te zwaar en ik miste mijn familie”, aldus Caroline. “We hebben samen afgesproken even rust te pakken. Het is mijn keuze geweest om weg te gaan, terug naar mijn familie. Het is ontzettend lief hoe veel van jullie het voor mij willen opnemen, maar helaas is dit mooie gevoel gebaseerd op halve of onjuiste verhalen.’ Caroline sluit af door te benadrukken dat de enige juiste verhalen enkel op de officiële kanalen van haar en de familie te vinden zijn.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ik hoor, lees en zie veel berichtje om mij heen die doen vermoeden dat de familie Meiland mij vergeten is, dat ik een slaaf ben geweest van de familie of dat er geen contact meer zou zijn geweest. Ik wil nu eenmaal vanuit mijn hart met veel liefde zeggen dat dit allemaal fabeltjes zijn! Ik heb met heel veel plezier en liefde het afgelopen jaar meegebouwd aan chateau Meiland maar het werk was zwaar en ik miste mijn familie! We hebben samen afgesproken even rust te pakken. Het is mijn keuze geweest om weg te gaan, terug naar mijn familie. Het is ontzettend lief hoe velen van jullie het voor mij willen op te nemen maar helaas is dit mooie gevoel gebaseerd op halve of onjuiste verhalen. De enige juiste verhalen vind je op de officiële kanalen van mij en de familie ? . . . ? @liefleven . . . #carolinevaneeden #liefleven #liefzijn #dewaarheid #dankbaar

Een bericht gedeeld door Caroline (@caroline_van_eeden) op

Bron: Instagram, RTL Boulevard

Lees ook: Martien Meiland over presenteren: ‘Ik dacht: kan ik het wel?’