caroline tensen

Caroline Tensen onthult hoe ze zo veel afviel na de overgang

In de Videoland-documentaire ‘Het verboden woord’ vertelt Caroline Tensen openhartig over haar zware overgang. Hierop kreeg ze veel vragen, vooral over hoe ze zo veel wist af te vallen na deze periode.

In een video op Instagram legt de presentatrice het uit.

Afvallen

“Voor mij hielp heel veel sporten en nagenoeg geen koolhydraten eten”, aldus Caroline. “Maar ook een dieet is heel persoonlijk. Zoek een gezond dieet dat bij je past en je ook lang kan volhouden. En waarbij je niet elke dag denkt: ik ben aan de lijn. Want dat houd je niet lang vol. Uiteindelijk gaan de kilo’s er echt wel weer van af.”

Caroline bedankt al haar volgers voor de reacties die ze heeft gekregen. “Ik heb er geen moment spijt van gehad dat ik mijn verhaal met jullie heb gedeeld.”

Vorig jaar vertelde de presentatrice ook al openhartig over hoe ze ontdekte dat ze in de overgang was. “Ik ben van huis uit een heel opgewekt type, maar ineens kon ik alleen maar huilen”, vertelde ze destijds in een interview met RTL Boulevard. “Meteen vanaf het moment dat ik opstond. Dat paste totaal niet bij me. Ik begreep er niets van.”

Haar documentaire Het Verboden Woord is te zien op Videoland.

Bron: RTL Nieuws
Foto: ANP

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.