Martien Meiland En Erica Meiland

Oud-huisvriendin Caroline deed aangifte tegen Meilandjes

Het boek van Caroline van Eeden, de oud-huisvriendin van de Meilandjes die ook te zien was in Chateau Meiland, is uit. Daarin vertelt ze onder meer dat ze aangifte tegen de familie heeft gedaan.

Aangifte tegen de Meilandjes

Caroline deed begin dit jaar aangifte tegen de Meilandjes wegens smaad, laster en bedreiging. Ze schrijft dat ze uren op het bureau zat met ‘zes kantjes aan beschuldigingen’. “Zes pagina’s die de gruwel beschrijven die mij de afgelopen vier jaar is aangedaan.”

De oud-huisvriendin zegt dat ze geen andere keuze had dan aangifte doen, omdat de familie volgens haar vier jaar lang haar leven tot ‘een hel’ heeft gemaakt. Volgens Caroline maken ze valse beschuldigingen, kwetsende opmerkingen en verspreiden ze leugens. “Ik was op. Leeggezogen. De rek was er totaal uit. Als ik nu niet voor mezelf ging staan, was het voorbij.”

Mond gehouden

Caroline zoekt ook de schuld bij zichzelf. “Al die tijd heb ik geïncasseerd en mijn mond gehouden, omdat ik me niet wilde verlagen tot hun niveau. Ik maakte mezelf wijs dat de buitenwereld hun verhalen met een korreltje zout zou nemen, omdat er altijd een andere kant van het verhaal zit. Maar dat gebeurde niet en dat was mijn eigen schuld.”

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard
Foto: ANP