Boerin Janine En Sander

BZV-Janine wilde na eerste opnames al stoppen

Inmiddels is Janine, bekend van haar deelname aan Boer Zoekt Vrouw, al een tijdje gelukkig met Sander. Toch had het niet veel gescheeld of de twee hadden elkaar niet gevonden.

De boerin kwam net uit een relatie toen ze deelnam aan het programma. Hoewel ze het eigenlijk niet ziet zitten, vinden haar familie en vrienden dat ze de kans moet grijpen. Hierom besluit ze er toch voor te gaan.

Eruit stappen

In een interview met De Limburger laat Janine weten dat ze de makers van Boer Zoekt Vrouw al na de eerste draaidagen heeft opgebeld om te vertellen dat ze ermee wil stoppen. Vanwege alle stress lukt het haar niet meer om te slapen en valt kilo’s af. De makers reageren begripvol en geven haar de optie om eruit te stappen. Iets wat de boerin toch besluit om niet doet. “Er hadden zich 466 mensen opgegeven en ik zat bij de eerste tien. Dat is wel heel bijzonder. En ik was uiteindelijk toch op zoek naar een partner”, legt ze uit. “Niet zomaar eentje die je op internet vindt of waar je in de kroeg tegenaan loopt. Maar iemand die me begrijpt. Ik ben veel meer dan alleen Janine. Er komt zo veel meer bij mij en mijn werk kijken. Dat is de reden waarom ik me toch heb laten overhalen.”

Relatiebreuk

Janine vertelt dat ze nog verdrietig was over haar relatiebreuk. “Ik was gek op hem, maar hij heeft me heel veel pijn gedaan. Ik denk dat ze me daarom hebben opgegeven, in de hoop me daaroverheen te helpen. Maar eigenlijk was het te vroeg. Ik had het nog niet verwerkt, was nog te emotioneel.”

Sander

Uiteindelijk heeft Janine toch de liefde gevonden via het programma. Ze is inmiddels al een tijd samen met Sander. “We zijn nog niet bezig met samenwonen of de volgende stap. Dan begin ik straks weer te stressen en wil ik weer weglopen”, laat ze weten.

Bron: De Limburger, De Telegraaf
Foto: KRO-NCRV

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.