Haico en Ellen

BZV-Ellen opnieuw op zoek naar liefde in tv-programma

Na het afgelopen seizoen van Boer Zoekt Vrouw leek het erop dat boer Haico en Ellen de liefde bij elkaar hadden gevonden. Toch hield de relatie niet lang stand.

Nu blijkt dat Ellen opnieuw op zoek gaat naar een partner, maar dan in een ander tv-programma.

Onderweg Naar Liefde

Dit najaar zal ze te zien zijn in Onderweg Naar Liefde: een programma waarin zes vrijgezellen met hun huis op wielen worden gevolgd terwijl ze de wereld rondrijden. Tijdens de reis gaan de singles op date en hopen iemand te vinden met wie ze hun leven kunnen delen. “Ik ben ooit aan het vanlife-avontuur begonnen om iemand tegen te komen, maar dat is nog niet gebeurd”, aldus Ellen op de aanmeldpagina. “Ik hoop nu iemand tegen te komen met wie ik prachtige avonturen kan beleven en een toekomst kan opbouwen.”

Camper

Ellen reist al een aantal jaar met haar camper rond, samen met haar drie honden, “Ik ben op zoek naar iemand die, net als ik, een gelijkwaardige relatie wil met veel humor, actief zijn en interesses delen. Ik vind het belangrijk dat je moeite voor elkaar blijft doen, elkaar laat blijven zien wat je in de ander waardeert en tijd voor elkaar vrij blijft maken.”

Het is nog niet bekend wanneer het programma precies te zien zal zijn.

Bron: RTL Boulevard
Foto: KRO-NCRV

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.