ellen haico

BZV-Ellen over afwijzing Haico: ‘Ik ben nog steeds verdrietig’

Afgelopen weekend was te zien hoe boer Haico in Boer Zoekt Vrouw Jasmijn vroeg om met hem op citytrip te gaan. Dit tot grote verbazing van de kijkers.

Veel van hen dachten namelijk dat de boer voor Ellen zou gaan.

Verliefd

In het programma was te zien hoe Ellen haar gevoelens voor Haico niet onder stoelen en banken schoof. “Het was duidelijk te zien dat ik eigenlijk wel een beetje verliefd ben geworden op Haico”, vertelt ze op de website van KRO-NCRV. “Hij gaf mij dat gevoel ook. Als je van beide kanten zoiets laat voelen, dan versterkt dat alleen maar meer. Het was gewoon een heel natuurlijk proces, zowel bij mij als bij hem, dacht ik.”

Toch bleek dit gevoel niet wederzijds te zijn. Op de ochtend van het keuzemoment begon Ellen onzeker te worden en te twijfelen. “Ik heb mezelf vanaf dat moment meer in bescherming genomen. Toen het moment daar was, bleek inderdaad dat hij met Jasmijn op citytrip wilde en niet met mij. En dat kwam wel binnen.”

Jammer

In een terugblikvideo vertelt Ellen dat ze ‘die klik’ met de boer voelde. “De dingen die hij aan me vroeg en de dingen waar hij over vertelde, gaven wel aan dat hij dat met mij ook zag zitten. Als je denkt dat het van twee kanten komt en dat blijkt niet zo te zijn, dan komt dat wel aan. Ik ben nog steeds wel verdrietig, ik vind het nog steeds heel jammer.”

Geen spijt

Ondanks de uitkomst heeft Ellen geen spijt van haar deelname. “Ik had al zo lang niets gevoeld voor iemand en was een beetje bang dat ik een ijskoningin was geworden.” Ze is Haico dan ook ‘dankbaar’. “Daar ben ik echt heel trots op. Dat is ook wat ik meeneem uit deze reis.”

Bron: KRO-NCRV
Foto: KRO-NCRV

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.