Bridget Maasland

Bridget Maasland reageert op kritiek na delen nietsverhullende foto

Onlangs deelde Bridget Maasland een nietsverhullende foto van haarzelf. Te zien was hoe de presentatrice poseerde in slechts haar onderbroek.

Hier kwamen niet alleen positieve reacties op.

Kritische reacties

Hoewel de meeste volgers positieve berichten schreven na het delen van de foto, waren er ook een paar mensen met een kritische mening. “Waarom naakt op Instagram?”, vroegen zij zich af. Hierop had Bridget een duidelijk antwoord. “Omdat het niet iets is om je voor te schamen”, schrijft ze. “Het is gewoon huid. De preutsheid terwijl we allemaal naakt geboren worden snap ik niet.”

De presentatrice voegt toe: “En ik snap ook niet dat dit bij vrouwen wordt geseksualiseerd en mannen de hele dag met alleen een boxer aan zichzelf laten zien op Instagram en dat wel algemeen wordt geaccepteerd.”

Mannen en vrouwen

Wanneer een volger vraagt “wat de vriendjes van haar zoon Mees hiervan zouden vinden”, reageert Bridget: “Waarover? We worden allemaal naakt geboren, waarom als we iets van een (vrouwen) lichaam zien wordt dit gelijk geseksualiseerd? Ik zie op insta de hele dag mannen in een boxer, hun droog, afgetrainde lichamen tonen. Waarom als een vrouw in een boxer dit laat zien wordt daar anders naar gekeken?!”

Bridget vindt het onzin. “Ik ben 47, wij liepen vroeger zo ook op het strand. We zijn toch allemaal voor bodypositivity. En wat zie je nou eigenlijk op deze foto. Wat een preuts gedoe zeg. Maak je druk om belangrijke kwesties.”

Bron: Instagram
Foto: ANP

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.