bridget maasland

Ook Bridget Maasland start met veelbesproken BN’er-sportregime

Na Isa Hoes, Heleen van Royen en Eloise van Oranje start ook Bridget Maasland met het veelbesproken sport- en voedingsschema ‘Dag Eén’. Dat vertelt ze aan RTL Boulevard.

Resultaten

“De resultaten zijn echt fantastisch”, aldus de presentatrice. “Als we precies naar hun luisteren en precies doen wat zij zeggen, dan boekt het honderd procent resultaat.”
De presentatrice laat weten dat ze al vroeg opstaat om naar de sportschool te gaan en al haar eten afweegt. “Ik hou me er echt aan, maar het is soms wel eventjes puzzelen.”

Lees ook: met déze methode kregen Isa Hoes en Heleen van Royen hun killerbody

Mees

Bridget volgt het programma niet alleen, maar met haar 15-jarige zoon Mees. “Die hoeft zich niet zo aan het voedingsschema te houden, maar wel aan mijn trainingsschema.” Volgens de presentatrice wil Mees ‘breder worden en groeien’. “Het is een fantastische journey om samen met m’n kind te kunnen doen.”

Mentaal

Volgens Bridget moeten haar geest en lichaam ‘een holistisch geheel’ worden. “Je gaat bewuster in het leven staan. (…) Ik bedoel: ik loop ook wekelijks bij een psychiater, omdat ik me mentaal goed wil voelen. Eigenlijk werkt dat alleen maar als je ook aan de andere kant werkt.”

Bron: RTL Boulevard
Foto: ANP

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.