Ontwerp Zonder Titel 2023 02 10t152958.771

Bridgerton-fans, opgelet: dít is er bekend over het derde seizoen

Goed nieuws voor de nieuwsgierige fans van Bridgerton. Dit weten we over de romantische verhaallijn van het derde seizoen.

Penelope en Colin

Eerder vertelden we al dat de personages Penelope Featherington en Colin Bridgerton in het derde seizoen centraal zullen staan. Inmiddels is ook bekend hoe het romantische verhaal tussen deze twee zal verlopen. Zo zijn Penelope en Colin als sinds dat ze klein waren, bevriend met elkaar en in het derde seizoen van de serie zal deze vriendschap zich ontwikkelen tot verliefdheid. In het begin lijkt het alsof Penelope haar verliefde gevoelens richting Colin opgeeft. Tegelijkertijd besluit ze dat het tijd wordt voor een serieuze echtgenoot en dan het liefst iemand die haar voldoende onafhankelijkheid zal bieden. Helaas blijken haar pogingen tot het vinden van ware liefde niet tot succes te leiden.

Lees ook: Wil je zien: in maart verschijnt déze romantische komedie op Netflix

Terugkomst van Colin

Ondertussen keert Colin vol zelfvertrouwen terug van zomerreizen. Toch raakt hij ontmoedigd als hij zich realiseert dat Penelope de enige was die hem altijd waardeerde zoals hij was. Hij wil haar helpen om de juiste echtgenoot te vinden, met als doel om de vriendschap te herstellen. Pas als hij merkt dat zijn adviezen Penelope helpen in haar zoektocht, twijfelt hij aan zijn eigen gevoelens voor haar. Is het vriendschap of toch meer liefde tussen deze twee?

Lees ook: Droombaan gezocht: Netflix zoekt stewardess voor bijna 4 ton per jaar

Foto: Netflix
Bron: Netflix-nederland

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.