Ontwerp Zonder Titel 2022 09 21t123801.024

Bridgerton-fans, opgelet: seizoen 3 zal nóg meer intieme scènes bevatten

De eerste twee seizoenen van Bridgerton bevatte al genoeg stomende scènes. Dat worden er in het derde seizoen alleen nog maar meer.

Stomende scènes

De opnames van het derde seizoen van Bridgerton zijn begonnen en het is inmiddels bekend dat het nieuwe seizoen zal draaien om de personages Colin Bridgerton en Penelope Featherington. Vanaf het eerste seizoen is de serie Bridgerton een grote Netflix-hit. Elk seizoen draait om een ander lid van de Bridgerton familie. Gelukkig is er een derde seizoen in aantocht en volgens actrice Nicola Coughlin, die het personage Penelope speelt, worden de scènes romantischer en intiemer dan ooit tevoren.

Lees ook: Goed nieuws voor Bridgerton-fans: er komt een spin-off komt aan

Nóg meer romantiek

Het derde seizoen van Bridgerton zal dus draaien om het personage Colin Bridgerton. Penelope heeft al een tijdje een oogje op Colin en het verloop van dit verhaal zal in het volgende seizoen dus te zien zijn. Volgens actrice Nicole Coughlin loopt de spanning tussen de twee in het derde seizoen hoog op. Ze vertelt dat alle Bridgerton-fans veel romantische en intieme momenten kunnen verwachten.

Lees ook: Bridgerton-fans, opgelet: er is geweldig nieuws over de prequel

Foto: Netflix
Bron: Newsmonkey.be