Bob Sikkes

Zóveel kost het om Bob Sikkes in te huren voor jouw verbouwing

Bob Sikkes heeft in Kopen Zonder Kijken aan heel televisiekijkend Nederland laten zien dat hij van ieder klushuis een droomwoning kan maken. Maar hoeveel kost het om Neerlands bekendste aannemer in te huren?

Kosten om Bob Sikkes in te huren

Door de kennis die Bob Sikkes laat zien in Kopen Zonder Kijken en de prachtige eindresultaten die hij oplevert samen met stylist Roos Reedijk, vermoed je waarschijnlijk al dat hij in het hogere segment werkt. Sterker nog, alleen voor het televisieprogramma doet hij ‘kleinschalige verbouwingen’.

In Veronica Superguide doet Bob uit de doeken welke bedragen gemoeid zijn bij zijn verbouwingen. Het wordt niet exact duidelijk hoeveel Bob vraagt voor zijn werk, maar wel hoeveel budget ervoor wordt vrijgemaakt. “Ik heb momenteel verbouwingen lopen tussen de 80.000 euro en de drie miljoen.”

Als je diep in de buidel kunt tasten, moet Bob maar net een gaatje in zijn agenda vrij hebben om het werk aan te nemen. Terugkerende klanten gaan bij hem altijd voor.

Huizen van formaat

Het bedrijf van Bob Sikkes is gevestigd in Amsterdam en in die stad verricht hij veel werk. “Ik doe wel dingen buiten Amsterdam, maar dan moet het wel echt formaat hebben. Ik rijd niet voor een uitbouw of dakkapel naar Heerenveen. Als ik daar net ben aangekomen, had ik al langs vijf projecten in Amsterdam gekund.”

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: Tom Cornelissen