Jill

Big Brother-kandidaat Jill vanochtend afgevoerd met ambulance

Jill uit het programma Big Brother is vanochtend met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Dat was te zien in de livestream.

Afgevoerd naar het ziekenhuis

Rond half drie ’s nachts ging het mis met de Big Brother-kandidaat. Jill werd onwel op het toilet. Er zouden braakgeluiden te horen zijn en ze snakte naar adem. Pas rond vier uur werd Jill gevonden door haar medebewoners. Daarna werd het geluid van de livestream uitgezet. Na verschillende noodkreten van de bewoners werd Jill rond half vijf met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Te laat ingegrepen

Kijkers vinden het vreemd dat er zo laat werd ingegrepen, omdat Jill continu een zendertje droeg. “De productie liet haar bijna een uur naar adem snakken op het toilet”, schrijft iemand op Twitter. Een ander zegt: “Al vanaf het begin dat Jill begon met kotsen had de stem van Big Brother moeten inschakelen met de woorden ‘Bewoners check bij Jill’.”

Gaat nu beter

Presentator Peter van de Veire laat weten dat het inmiddels beter gaat met Jill. “Ik kan je één ding verzekeren, dat het altijd goed in de gaten wordt gehouden. Het enige dat ik wel weet is dat ze naar het ziekenhuis wordt gebracht, omdat ze niet goed weten wat er gebeurd is. Voor zover ik iets mag zeggen: ze is naar het ziekenhuis en ze houden alles zéér goed in de gaten”, aldus de presentator.

Bron: AD.nl Foto: RTL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Anoniem
    Henk
    Waarom komt daar de ambulancedienst daar meteen bij het programma ? Waarom niet eerst in de wacht lijn bij 112 om eerst alle vragen te beantwoorden ? En waarom niet eerst een arts sturen vanuit het ziekenhuis? Werkt het daar anders om te vragen om een ambulance ? Hier in de gemeente Emmen ( Drenthe ) is het een drama als iemand vraagt om een ambulance !! En ook echt nodig is .en dat terwijl de gegevens van de patiƫnt in het systeem staat ! Om het verhaal kort te houden . Bij Mijn vader moest met spoed een stoma geplaatst worden . Week 1. Gebeld . Pap verging van de pijn in de buik . Gebeld . Vragen om ambulance . Wat word gestuurd . Een arts via het ziekenhuis uit Emmen. Mededelingen . Was niet levend bedreigend. En dus aju van de arts en een pilletje en red je maar . Een aantal dagen later . Nog vele erge klachten .pap verging van de pijn ! Ambulance gebeld ! Uurtje later huisarts van scherper ziekenhuis uit Emmen wat komt . Zegt .is niet levend bedreigend! Ik kreeg van die persoon klysma gedoe en moest zelf mijn pap clysma s geven . ( Gelukkig was thuis zorg Schoonebeek erbij die het gingen doen . ) Respect voor thuis zorg ! Arts beloofde dat pap een dag later werd opgenomen en geholpen zo worden ! Nee dus ! S morgens bellen .niemand die wat kon betekenen!! Boeren huis artsen dacht ik en Boos en kwaad verdriet wat we kregen door al die weken voor de gek gehouden worden door de mensen van wie verwachten dat ze hun werk serieus namen! Ik heb Groningen gebeld en daar kon de vrouw meteen in de gegevens kijken van mijn vader. Binnen 9 minuten was de huisarts smid er en binnen een paar uur werd mijn vader met spoed geopereerd aan zijn darmen ! Wat de pijn verlichtte . Mijn pap is inmiddels overleden
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen