bibi en waylon

Bibi kiest voor haar gezin én Waylon: ‘Ik voelde me een slechte moeder’

Bibi Breijman heeft voor het eerst uitgebreid van zich laten horen, nadat bekend werd dat haar vriend Waylon vreemdging tijdens haar tweede zwangerschap. Ze laat haar volgens middels een video weten dat ze bewust voor hem en haar gezin kiest.

Bibi verdrietig over moeilijke periode

Hoewel Bibi nog niet alles heeft verwerkt van wat er de afgelopen periode heeft afgespeeld, is ze klaar om de bladzijde om te slaan en door te gaan met haar leven. De influencer vertelt dat ze boos was op haar vriend en hem tijdelijk uit huis zette, maar dat dit haar ‘vragen en verdriet niet oploste’.

Ook de meningen en haat van de buitenwereld deden haar pijn. “Dat vond ik misschien wel het moeilijkste. De meningen en de haat. Er werd door allebei de partijen voor mij gepraat, zowel door de media als door Willem. Daar was ik fucking boos om.”

Kraamperiode

Er hangt een donkere wolk boven de kraamperiode van Bibi en haar zoon Chester. Van een roze wolk was door de gebeurtenissen geen sprake. Niet alleen was ze hulpbehoevend en herstellende van een zware bevalling, door de grote hoeveelheid stress stopte haar borstvoeding ermee. Ze vertelt dat ze boos, verdrietig, teleurgesteld, gebroken én in shock was.

“Ik voelde me een slechte moeder, omdat ik niet helemaal toegewijd was aan die kleine lieverd die dat helemaal niet verdiende.” Als een leeuwin waakte ze over haar kleintjes en door de druk van buitenaf groeide zij en Waylon juist weer naar elkaar toe.

Bibi kiest nu weer bewust voor de zanger en natuurlijk haar gezin. “Ik heb zelf voor deze man gekozen als de vader van mijn kinderen en daar sta ik nog steeds heel erg achter.”

Bekijk de hele video hieronder.

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: ANP

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.