Bas Muijs

Bas Muijs keert voor de zesde keer terug in Goede Tijden, Slechte Tijden

Leuk nieuws voor Bas Muijs: de acteur keert terug als het personage Stefano Sanders in Goede Tijden, Slechte Tijden. Dat vertelt hij aan Vriendin.

Stefano

“Ja, leuk hè!”, aldus de acteur over zijn terugkeer. “Ik was er al zeventien jaar uit. Mijn rol is bijna niet veranderd, het zou ook raar zijn als ik ineens een heel ander personage zou spelen. Wat ik heel leuk vind, is dat Stefano weer een beetje de trekjes gaat krijgen die hij had zoals hij erin kwam. Hij wordt weer een tikje scherper. Er komt een hoop gedoe met Ludo. Ik kan je daar niet al te veel over vertellen, maar het levert wel vuurwerk op.”

Terugkeer

Bas laat weten dat hij zelf is gevraagd om in de serie terug te keren. “En daar hoefde ik niet lang over na te denken. Ik heb er zulke goede herinneringen aan. Voor mij is het echt begonnen bij Goede tijden. Ik merk dat sommige acteurs er niet over praten en het wegstoppen in een hoekje van hun herinneringen. Ik praat er juist graag over, want het was een waanzinnig leuke tijd. Ik heb vrienden gemaakt, veel geleerd, mezelf kunnen ontwikkelen en zelfvertrouwen gekregen.”

Afgelopen december kreeg Bas een zware hartaanval. Dit gebeurde kort nadat hij stopte als radio-dj bij Omroep West. De acteur moest een openhartoperatie ondergaan en was maanden bezig met revalideren. Nu gaat het weer beter met hem.

De eerste aflevering met Bas Muijs is te zien op woensdag 29 juni op RTL 4. Het is niet duidelijk om hoeveel afleveringen het gaat.

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.