Vivienne Van Den Assem

Babynieuws: Vivienne van den Assem zwanger van tweede kindje

Leuk nieuws voor Vivienne van den Assem: de presentatrice is zwanger van haar tweede kindje. Dat maakt ze bekend op Instagram.

“+1! Kijk hoe blij”, schrijft de presentatrice bij een foto waar te zien is hoe haar zoontje Guus (3) haar buik vasthoudt. Tijdens de uitzending van RTL Boulevard liet ze weten dat ze ‘hartstikke blij’ is met hoe het gaat.

Reacties

Het bericht is inmiddels al meer dan 4.000 keer geliket en veel volgers lieten een reactie achter. “Zó leuk!!”, aldus Marieke Elsinga. Iemand anders: “Wat een geweldig nieuws!”

Slaaptekort

Tijdens haar eerste zwangerschap had Vivienne een structureel tekort aan slaap. “Sommige vriendinnen ondernamen die eerste drie maanden al van alles met hun baby, maar dat kon ik mentaal en fysiek niet”, vertelde ze destijds.

“Slaaptekort is zo moeilijk om te keren. Het eerste jaar van Guus was mijn focus daarom heel helder: ik richtte me puur op de uitzendingen van RTL Boulevard, thuis en het uitvogelen van onze nieuwe balans. Meer was geen optie, ik kon het er gewoonweg niet bij hebben.”

Bron: AD, Instagram
Foto: ANP

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.