Beste Zangers 2021 2

Déze artiesten doen mee aan het nieuwe seizoen van Beste Zangers

Leuk nieuws voor wie graag naar Beste Zangers kijkt: het programma komt met een nieuw seizoen. Ook de deelnemers zijn inmiddels bekend gemaakt.

Artiesten

Dit keer zullen Jaap Reesema, Ferdi Bolland, Nielson, Claudia de Breij, Sarita Lorena, Blanks en Roxeanne Hazes het podium betreden. Ze reizen samen af naar Sevilla om hier hun eigen versie van elkaars nummers te laten horen.

Jubileum

Het belooft een bijzonder seizoen te worden, aangezien het programma dit jaar vijftien jaar bestaat. Er komt onder andere een podcast onder leiding van Jaap Reesema, die elke week in gesprek gaat met één van zijn collega artiesten. Ze zullen praten over nummers die een bijzondere betekenis voor hen hebben.

Ook zal er een portretreeks komen waar fans een kijkje achter de schermen krijgen van het privéleven van de zangers.

Doorbraak

Veel artiesten uit eerdere seizoenen van het programma kregen hun grote doorbraak dankzij Beste Zangers. Het bekendste voorbeeld is zangeres Davina Michelle, die met haar cover van Glen Faria’s Duurt te lang een grote hit scoorde. Ook Glennis Grace, André Hazes jr., Tino Martin en Emma Heesters kregen grote bekendheid door het programma.

Het nieuwe seizoen van Beste Zangers is vanaf 11 augustus te zien op NPO 1.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.