Anouk

De dochter van Anouk gaat droom waarmaken in het buitenland: ‘Zo trots op jou’

Anouk, naast zangeres ook moeder van zes kinderen, moet het binnenkort stellen zonder haar dochter Phoenix. Ze heeft een aanbod gekregen om in Amerika te komen basketballen.

Dochter Anouk verhuist naar Amerika

Het ziet ernaar uit dat Phoenix, de bijna 17-jarige dochter van Anouk en Remon Stotijn, de overstap naar de andere kant van de oceaan gaat maken. Via social media laat ze weten dat ze gezegend is met een aanbod van Washington State University in Amerika waar ze voor het WSU Cougar vrouwenteam mag uitkomen.


Anouk kan haar geluk niet op. “Zo trots op jou”, schrijft ze op Instagram. Wanneer Phoenix naar Amerika vertrekt, is nog niet bekend.

Trouwdag

Het is het ene na het andere goede nieuws voor Anouk. Onlangs werd bekend dat ze binnenkort tijdens haar concert op het Malieveld in Den Haag mag trouwen met haar grote liefde Dominique Schemmekes. De grote dag vind op 11 juni plaats. Dominique wilde graag een grootse bruiloft en ‘groter dan dit wordt het niet’, zei de zangeres laatst in Jinek. Haar zes kinderen zijn er uiteraard ook bij als hun moeder het jawoord geeft.

Foto: ANP

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.