All You Need is Love

Leuk: je kunt je nog aanmelden voor de All You Need is Love Kerstspecial

Nog even en dan is het zover: kerst 2022. De All You Need is Love kerstspecial kan natuurlijk niet ontbreken en je kunt je nog aanmelden.

Kerst 2022

Het team van All You Need is Love heeft dit jaar wederom als doel om zo veel mogelijk geliefden en families bij elkaar te brengen om hen samen kerst te laten vieren. Vorig jaar keken er bijna 2 miljoen Nederlanders naar de kerstspecial van Robert ten Brink. Ook twee jaar geleden trok het programma meer dan 2 miljoen kijkers. De All You Need is Love Kerstspecial is ieder jaar op kerstavond te zien en veel mensen kijken er weken van te voren al naar uit.

Lees ook: Alle kerstliefhebbers verzamelen: de grootste kerstshow van Europa opent morgen in Nederland

Wegzwijmelen

Bijna niemand houdt het droogt tijdens de emotionele momenten van weerzien tussen geliefden of families die elkaar weken, maanden of soms zelfs jaren hebben moeten missen. Een ding is zeker: de zakdoekjes mogen niet ontbreken. Of je het nu wil of niet, er zullen altijd een paar tranen over je/jullie wangen biggelen.

Wil jij jezelf of iemand anders nog opgeven voor de All You Need is Love Kerstspecial? Dan kan dat hier.

Alvast helemaal in de stemming komen? Bekijk hier een fragment van een paar jaar geleden:

Lees ook: Bas probeert relatie te redden in All You Need Is Love na bedriegen zwangere vriendin

Foto: RTLBeeldbank
Bron: RTLboulevard

<strong>Meer Vriendin? Volg ons op <a href=”https://www.facebook.com/VriendinNL/“>Facebook</a> en <a href=”https://www.instagram.com/vriendin_nl/?hl=nl“>Instagram</a>. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse <a href=”https://www.vriendin.nl/nieuwsbrief/“>Vriendin nieuwsbrief</a>.</strong>