Kandidaten B&b Vol Liefde Seiozen 4

Dit zijn de 3 afvallers van B&B Vol Liefde

Televisiekijkend Nederland kijkt massaal uit naar de start van een nieuw seizoen B&B Vol Liefde. Deze week zijn de deelnemers aangekondigd. De oplettende kijker ziet dat er wat mis is: er ontbreken drie kandidaten.

Afvallers B&B Vol Liefde 2024

Op 15 juli kun je negen weken lang genieten van een zomer vol liefde en romantiek. Hier kun je alvast kennismaken met de acht kandidaten die voor het oog van de ganse natie op zoek gaan naar de ware. Maar hoe zit het met de drie andere kandidaten die zich wel hebben voorgesteld en nu niet tot de ‘definitieve selectie’ behoren?

Waren er te weinig aanmeldingen? Of waren de deelnemers juist niet onder de indruk van de geschreven brieven? RTL wil geen antwoord geven waarom Henriëtte, Roland en Suzanne niet van de partij zijn. Hieronder maak je nog eens kennis met de afvallers.

Henriette Bb Vol Liefde

Henriëtte

De 61-jarige Henriëtte runt een B&B in Italië, vlakbij Venetië. De B&B heeft drie kamers en werd voorheen bewoond door Henriëtte en haar gezin. Ze trouwde veertig jaar geleden met haar Italiaanse jeugdliefde en kreeg twee zoons. Dat huwelijk hield geen stand. Henriëtte gaat sinds zes jaar single door het leven en stond open voor een nieuwe liefde. Waarom ze uiteindelijk niet in B&B Vol Liefde 2024 te zien is, blijft gissen.

Roland Bb Vol Liefde

Roland

Roland kocht in 2015 een B&B in Hongarije. Al is aan dat avontuur een einde gekomen: hij heeft het verkocht en begint in een nabijgelegen plaats opnieuw. In de liefde gaat het hem minder voor de wind. Na drie huwelijken concludeert Roland dat hij misschien niet de makkelijkste persoon is om mee samen te zijn. De vraag is waarom hij niet te zien is in het programma.

Suzanne Bb Vol Liefde

Suzanne

De 43-jarige Suzanne runt een B&B in het zonnige Frankrijk. Daar komt ze al haar hele leven, omdat haar ouders een nudistencamping hadden in de Dordogne. Op dit moment wordt de nudistencamping gerund door andere familieleden, terwijl Suzanne de koffietent en lunchzaak voor haar rekening neemt. Suzanne was op zoek naar een zelfverzekerde knuffelbeer, maar gaat die zoektocht niet aan voor de camera’s van het programma.

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard
Foto: RTL