Ontwerp Zonder Titel (92)

Dit wil je: Action verkoopt nu een velvet fauteuil voor je huisdier

Action verkoopt nu wel een heel bijzonder meubelstuk, namelijk een luxe fauteuils voor je huisdier. Deze wil je meteen in huis halen.

Meubelstuk

Het lijkt steeds populairder te worden: een speciaal meubelstuk voor je kat of hond. Het staat vaak net iets gezelliger dan een mand of kussen en op deze manier maakt je viervoeter helemaal deel uit van de familie. Het is natuurlijk ook wel heel erg fijn als je hond of kat ’s avonds ook in de woonkamer zit op zijn of haar eigen meubelstuk, een luxe fauteuil in dit geval dus.

Lees ook: Action verkoopt nu déze leuke bamboe wasmand

Velvet fauteuil voor je huisdier

Action verkoopt nu dus wel een heel bijzonder én luxe meubelstuk voor je huisdier. Het is ook maar de vraag of je wel genoeg plek in huis hebt voor zo’n fauteuil. Volgens Action past het meubelstuk bij elk interieur en zorgt het ook nog eens voor een trendy woonkamer. De vormgeving is volledig toegespitst op huisdieren. De fauteuil is gemaakt voor huisdieren tot maximaal 6 kg en kost €39,95. Nieuwsgierig geworden? Bekijk het velvet fauteuil hier. Je kunt het meubelstuk alleen via de webshop van Action bestellen.

Lees ook: Schoonmaaktip: de populaire producten van Fabulosa zijn nu ook bij Action te koop

Foto: Action
Bron: Action

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.