Canva1 2022 11 21t135911.971

Lekker loeren: 7 knappe voetballers van het WK

Eindelijk is het zover: het Wereld Kampioenschap voetbal in Qatar gaat vandaag van start. En naast een strak speelschema van in totaal 64 wedstrijden (!) betekent dat ook gezellig (mee)kijken naar veel gespierde en aantrekkelijke voetballers. Ken jij deze spelers bijvoorbeeld al?

#1 Trent Alexander-Arnold

Deze Engelse verdediger is 24 jaar en 1,75 meter. Er zijn maar weinig foto’s waar Trent Alexander-Arnols niet lachend op staat en dat maakt hem ook zo leuk. Hij is bijna altijd vrolijk, terwijl hij zich op het veld voor de volle honderd procent focust op zijn spel. Helaas is Trent wel al een tijdje bezet. Zo date hij sinds een aantal jaar met Hannah Atkins, zijn vriendin die ook uit Engeland komt.

#2 Antonio Rüdiger

Als verdediger van het Duitse team is het Antonio Rüdigers (29) taak om de bal zoveel mogelijk weg te houden bij de Duitse doel. Met zijn lengte van 1,90 meter kan hij alles goed overzien. Privé is hij al jaren trouw aan zijn grote liefde Laura. Het stel trouwde in 2019 en samen hebben ze een zoon en een dochter.

#3 Gabriel Martinelli

De Braziliaanse aanvaller Gabriel Martinelli is met zijn 21-jarige leeftijd nog een jonkie. Door zijn lengte van 1,78 meter lijkt hij echter al veel ouder en is hij een aantrekkelijke verschijning. Gabriel heeft een momenteel een relatie met de Braziliaanse medicijnstudent Isabella Rousso.

#4 Amir Abedzadeh

Deze 29-jarige Iraanse keeper van 1,86 meter is een mooie, oosterse verschijning. Amir Abedzadeh heeft iets mysterieus en dat maakt hem erg interessant. Over zijn privéleven is helaas weinig bekend, maar volgens de laatste berichten is Amir single.

#5 Rodrigo De Paul

Middenvelder Rodrigo De Paul (28) speelt sinds vier jaar in het Argentijnse voetbalteam. Hij is 1,80 meter, wat aardig overeenkomt met de gemiddelde lengte van een voetballer. Met zijn ex Camilla Homs heeft hij één dochter en sinds dit jaar date hij met de Argentijnse actrice en zangeres
Martina Stoessel.

#6 Achraf Hakimi Mouh

Achraf Hakimi Mouh (24 jaar en 1,81 meter) is een Marokkaans-Spaans voetballer die in Qatar als verdediger voor Marokko uitkomt. Sinds 2021 speelt hij ook bij Paris Saint-Germain. In 2020 trouwde hij met de Spaanse actrice Hiba Abouk. Samen hebben ze twee zoons.

#7 Jean-Charles Castelletto

Ook verdediger Jean-Charles Castelletto (27 jaar en 1,86 meter) van het Kameroense elftal mag niet in dit rijtje ontbreken. Check die sixpack, meer woorden hebben we eigenlijk niet nodig toch? Over zijn privéleven is niet veel bekend, maar op Instagram plaatste hij begin 2021 wel een leuke foto van hem en twee kleine kinderen, waarschijnlijk die van hem. Ook zijn er op zijn Instagram mooie trouwfoto’s van 2016 te zien, maar wie de gelukkige dame is, is niet bekend.

Tekst: Renée Brouwer
Foto’s: Instagram

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.