Ontwerp Zonder Titel 2020 10 26t120009.087

5x waarom je de Vlaamse Wie is de Mol? zou moeten kijken

Helaas duurt het nog een paar maanden voor het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? te zien is. Gelukkig kun je jezelf in de tussentijd vermaken met de Vlaamse variant van het programma.

En geloof ons, daar krijg je geen spijt van.

5 goede redenen:

1. Bedenkers uit België

Wie dacht dat Wie is de Mol? in Nederland bedacht was, heeft het mis. Het programma ‘De Mol’ is verzonnen door de Belgische producent Woestijnvis.

2. Langere afleveringen

Duurt het programma bij ons slechts een klein uur, in België duren de afleveringen maar liefst 70 minuten. Soms zijn er twee lange opdrachten, maar soms ook vijf kortere proeven.

3. Heftigere opdrachten

De opdrachten in ‘De Mol’ zijn een stuk heftiger dan die we in Nederland gewend zijn. Denk aan levend worden begraven, conversaties met de Mol en kruipen door pikdonkere, supersmalle grotten. Ook zijn er vaak hele verrassende twists.

4. Onbekende deelnemers

In plaats van bekende Vlamingen, doen aan ‘De Mol’ enkel en alleen onbekende deelnemers mee. Dit maakt dat het spel een stuk harder wordt gespeeld. Kiezen voor een groepsvrijstelling zal in het Belgische seizoen niet vaak voorkomen. Daarnaast hechten de kandidaten een stuk meer waarde aan het te verdienen geld.

5. Spannende twists

Elk seizoen kent een verrassende start en bevat veel onverwachte twists. Zo begint seizoen 7 van het programma zónder mol. Deze moet nog gekozen worden tijdens de eerste aflevering. En seizoen 8 begint met een hele spannende ontmoeting met de saboteur van het programma.

Zien

Nieuwsgierig geworden? Je kunt de seizoen van De Mol kijken via Vier.be. Je kunt hier gratis een account aanmaken, waarna je toegang hebt tot alle afleveringen.

Bron: VIER.be
Foto: Instagram De Mol

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Anoniem
    Rumie
    Ik wil me registreren, maar vier.be wil een postcode weten (Nederlandse postcode pakt hij niet) en blijkbaar kun je in Nederland niet kijken. Hebben jullie een andere manier?
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen