Honeybalm

4 tips voor mooie en zachte lippen in de zomer

Een goede lipverzorging is belangrijk, zéker op zonnige dagen. Daarom fijne tips voor zachte en gezonde lippen. Om te zoenen!

In samenwerking met Honeybalm

Wist je dat lippen heel kwetsbaar zijn? De dunne huid bevat namelijk geen vet of talg, waardoor je lippen geen bescherming hebben. En dat is wel nodig, want bedenk maar eens wat je lippen op een dag te verduren krijgen. Eten, drinken, praten, maar onderschat ook niet de invloeden van buitenaf, zoals de zon. 

Zo houd je je lippen gezond

Om je lippen in zacht, gezond én in goede conditie te houden, kun je een aantal dingen doen. Dit zijn onze tips: 

1. Bescherm tegen de zon 
Juist op zonnige dagen is het belangrijk om net als je huid ook je lippen goed te beschermen tegen de zon. Als je dit niet doet, krijg je droge en verbrande lippen. Gevolg: scheurtjes in je lippen. Gebruik daarom elke dag een lippenbalsem met SPF. Onze tip: de nieuwe Honeybalm SPF lippenbalsem: 100% dierproefvrij en gemaakt met natuurlijke ingrediënten waaronder honing en propolis (een essentieel bijenproduct). 

Honeybalm SPF is verkrijgbaar in vier smaken: honey, strawberry, cherry en coconut waarbij SPF25 toegevoegd is aan de huidige receptuur. Nieuwsgierig? Bekijk hier de hele SPF-lijn!

2. Scrubben maar
Om je lippen mooi te houden, kun je ze ook af en toe zacht scrubben. Gebruik hiervoor een speciale lipscrub of maak zelf een scrub met een beetje honing, suiker en olijfolie. Met scrubben verwijder je niet alleen loszittende velletjes, maar intensiveer je ook de natuurlijke kleur van je lippen. Zo zien je lippen er weer mooi en gezond uit.

3. Drink water, eet gezond
Zorg dat je voldoende water drinkt. Zo blijft niet alleen je lichaam en huid gehydrateerd, maar ook je lippen. Ook gezonde voeding met vitamines en minderalen draagt bij aan de gezondheid van je huid, inclusief je lippen. 

4. Gebruik lippenbalsem 
Houd je lippen in goede conditie met een fijne lippenbalsem. Gebruik overdag een lippenbalsem met SPF en zorg dat er ook vitamine E aan toegevoegd is. Dit helpt bij het herstellen en vernieuwen van de huid. Tip: smeer elke avond voordat je gaat slapen ook je lippen in met een lippenbalsem. 

Honeybalm Product

Honeybalm: met natuurlijke ingrediënten

De lippenbalsem van Honeybalm bevat niet alleen SPF, maar ook natuurlijke ingrediënten. Deze worden rechtstreeks bij de bron gehaald. Honing en propolis bij lokale imkers, aardbeienextract bij nabijgelegen boerderijen en cacao-extract van zorgvuldig geselecteerde telers. Naast SPF lippenbalsems heeft Honeybalm ook nog regular lippenbalsems met diverse smaken, waaronder honey, strawberry, cherry, chocolate, coconut, vanilla en munt. Ook verkrijgbaar in packs. Ontdek snel het assortiment!