Woman Trying On Jeans

Hekel aan broeken passen? Met déze truc hoeft dat niet meer

Heb je zin om te winkelen, maar niet om je broek steeds aan en uit te moeten doen tijdens het passen? Dan hebben we goed nieuws voor je. Er bestaat namelijk een veel gemakkelijkere manier. Daarmee kun je broeken proberen zónder in een klein hokje te hoeven staan.

Een makkelijke truc!

De truc is heel simpel: wanneer je de band van de broek om je nek legt, kun je zien of de broek past. Het werkt als volgt. Pak de uiteindjes van de broek en breng deze om je nek. In het geval dat de uiteindjes bij elkaar komen, kun je ervan uitgaan dat je ‘m past. Zit er een gast tussen of overlappen elkaar? Dan is hij te groot of te klein. Het ziet er misschien een beetje raar uit, maar dit scheelt je heel wat tijd in de pashokjes.

Een andere tip

Mocht je twijfels hebben bij deze truc, dan hebben we nog een tip voor je. Zie je een T-shirt, broek of trui en wil je deze graag kopen zonder ‘m te hoeven passen? Houd het kledingstuk dan tegen je lichaam aan en probeer de naden op de naden van je eigen kleding te leggen. Zo zie je al snel of het zal passen.

Bron: RTL Nieuws
Foto: GettyImages

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.