Dit zijn de 4 trends voor het najaar en zo draag je ze

De herfst begint bijna en dat betekent dat we korte jurkjes inruilen voor warme truien. Wij hebben de vier grootste trends voor je op een rijtje gezet.

De herfst begint bijna en dat betekent dat we korte jurkjes inruilen voor warme truien. Wij hebben de vier grootste trends voor je op een rijtje gezet.

De ruit

Niet iedereen is fan van de ruit, maar deze print past perfect bij het najaar. Combineer ‘m met een effen kledingstuk in een kleur die in de ruit terugkomt. Houd je outfit luchtig door er witte gympen bij te dragen. Met veterboots maak je het stoer en als je er pumps bijdraagt, versterk je de klassieke ruit.

Gele items

Geel is dé trendkleur van dit najaar. In combinatie met jeans is de kleur lekker fris, maar ook bij andere herfstkleuren, zoals groen en bruin, staat het erg mooi. Ben je lichtblond? Dan werkt lichtgeel het beste voor jou. Als je donker haar hebt, kun je goed voor een knalgeel gaan. En als redhead staat het warme geel en okergeel prachtig.

De prairiejurk

Eerder deelden we al onze favoriete prairiejurken onder de € 50,-. Ook dit najaar is het een grote trend. Draag de prairiejurk met cowboyboots om hem stoer en western te maken. Nog stoerder? Voeg dan een bikerjack toe. In de zomer draag je er sandaaltjes onder en in de winter combineer je hem met een dikke panty, laarzen en een wollen vest.

Corduroy

Dat corduroy weer helemaal hot is, vertelden we laatst al. Vind je een ribbroek of -jas nog iets te veel van het goede? Ga dan voor een accessoire, zoals een tasje in ribstof. Let op: hoe breder de ribbel en dikker de stof, des te voller het oogt.