sieraden ringen

4 tips hoe je gepersonaliseerde sieraden kunt combineren met jouw outfit

Een outfit maak je pas echt af met de juiste gepersonaliseerde sieraden. Het geeft net die ene extra touch en het zorgt ervoor dat jouw outfit opvalt.

Maar, hoe weet je welke sieraden het beste bij jouw outfit passen? Hieronder geven wij jou vier tips.

1. Kleurencombinatie

Zoals iedereen wel weet zijn er sieraden te verkrijgen in goud, zilver en rosé. En vaak heeft iedereen wel een voorkeur voor een bepaalde kleur, vooral voor goud en zilver. De een is dol op goud, terwijl de ander zilver mooier bij de huidskleur vindt staan. Maar de kleur van het sieraad is ook bepalend voor jouw outfit. Gouden sieraden komen namelijk mooi uit bij een donkere outfit, terwijl zilver goed staat bij een lichtgekleurde outfit. Je kunt er ook voor kiezen om goud en zilver met elkaar te combineren: een aantal jaar geleden was dit een absolute no go, maar tegenwoordig is het een ware trend.

2. Trek de aandacht met unieke items

Op basis van gegraveerde sieraden kun jij de aandacht trekken naar een bepaalde plek. Wil je bijvoorbeeld dat mensen naar jouw gezicht kijken? Doe dan een mooi paar oorbellen in. Heb jij jouw nagels gelakt en zien jouw handen er verzorgd uit? Draag dan een statement ring, of kies voor meerdere minimalistische ringen. Als je een jurkje met een V-hals draagt, kan een ketting jouw outfit helemaal afmaken. En kies in dit geval voor een subtiele gepersonaliseerde ketting, zoals een ketting met initialen. Zo’n ketting kun je op maat laten maken, volledig naar jouw wens. Een goede manier om jouw outfit een persoonlijke twist te geven.

3. Passend bij jouw kledingstijl

Veel mensen vinden het geweldig om zo veel mogelijk gepersonaliseerde sieraden te dragen. En dat is ook logisch, want je kunt nooit genoeg sieraden hebben. Maar hierbij is wel een ding belangrijk: zorg ervoor dat de sieraden bij elkaar passen én bij jouw kledingstijl. Bij een chique kledingstijl matchen subtiele sieraden goed en bij een stoere outfit kun je gaan voor opvallende sieraden. Gelukkig kun je niet gauw de mist ingaan als het gaat om sieraden.

4. Kies voor gepersonaliseerde sieraden die makkelijk te combineren zijn

Vind je het alsnog lastig om bij jouw outfit bijpassende sieraden te vinden? Kies dan voor sieraden die eigenlijk altijd te combineren zijn, zoals graveerbare sieraden. Deze worden met de hand gemaakt waardoor jij altijd een origineel sieraad draagt. En vooral dat soort persoonlijke sieraden passen overal bij, omdat deze gezien mogen worden. Bovendien zijn de meeste graveerbare sieraden minimalistisch waardoor deze makkelijk te combineren zijn.