boxershorts opvouwen

TikTokker laat zien hoe je boxershorts opvouwt als een pro

Is het aan jou de taak om de was op te vouwen? Gooi boxershorts niet zo de kast in, er is namelijk een handige truc waarop je ze als kleine pakketjes kunt opbergen.

Boxershorts opvouwen

De was opvouwen kunnen we niet leuker maken, maar wel makkelijker. Vergeet stapels kleding die omvallen voor je het nog in de kast legt: dankzij de onderstaande tip die op TikTok is gedeeld, weet jij voortaan hoe je boxershorts opvouwt tot nette pakketjes.

Bekijk hieronder de video.

@organizedandsimplified4u How to fold boxers like a pro. 😎 . . Via @Danieliasmasorganiza . . . . . . . . . . . . . . . . . . #proorganizer #didyouknow #professionalorganizer #folding #foldingboxers #foldingclothes #foldinglaundry #laundry #howto #tipsandtrick #bedroomideas #foldingtips #clothes #organize #organized #organizeddrawers #drawerorganization #organization #hometips #laundrytips #boxerbriefs #fyp #foryou ♬ original sound – Organizedandsimplified4u

Zo ga je te werk

Je moet een paar handelingen verrichten om de boxershorts zo netjes op te vouwen, maar zodra je de methode onder de knie hebt, doe je het met je ogen dicht. Het werkt als volgt:

  1. Leg de boxershort plat neer en vouw eenderde van de bovenkant (bij de elastische band) horizontaal naar beneden richting het kruis.
  2. Pak de boxer op met je linkerhand en vouw de pijpen van de boxershort om je hand heen.
  3. Het middelste deel vouw je vervolgens om de pijpen heen tot een klein pakketje.
  4. Pak de elastieken band en vouw die om het pakketje heen. Voilà!

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: Getty Images