Kate Middleton

5x mooiste outfits van Kate Middleton, koop het voor minder!

Mode-icoon Kate Middleton staat bekend om haar elegante en tijdloze stijl. Ze draagt haar kleding vaak meerdere keren en verscheen zelfs tijdens een officiële verloving in een spijkerbroek. Hier 5 betaalbare lookalikes-outfits van Kate Middleton.

1. Kate Middleton in een bruine mantel

Kate Middleton in bruine mantel

De prins en prinses bezochten op 1 december 2022 Oost-Boston. Tijdens hun bezoek ontmoetten ze mensen die de gevolgen van de klimaatverandering in het gebied bestrijden. Kate droeg deze bruine mantel en hieronder zie je de lookalike.

Vila Coat Vivalji Bruin
Bekijk hier

2. Opfleuren in een rode mantel

Kate Middleton rode jas

Op 27 september 2022 kwamen Kate en haar man William in Wales. De prinses kreeg bloemen aangeboden door de vierjarige Theo Crompton tijdens hun bezoek aan de RNLI (Royal National Lifeboat Institution). Van deze rode mantel fleur je helemaal op!

Garcia Coat Rood
Bekijk hier

3. Net als de prinses in een witte blazer

Kate Middleton witte blazer

Deze witte blazer droeg Kate op 2 augustus 2022 tijdens de Commonwealth Games bij Birmingham. Je kunt onderstaande blazer net als de prinses met een witte broek en een witte top combineren, maar een spijkerbroek eronder staat ook prachtig!

Aware By Vero Moda Blazer Vmorlanda Van Gerecycled Polyester Wit
Bekijk hier

4. De hertogin van Cambridge in een streeptrui

Kate Middleton in streeptrui

In deze basic streeptrui bezocht de hertogin van Cambridge op 31 juli 2022 de 1851 Trust en het Great Britain SailGP Team. Wil je een trui die qua patroon exact hetzelfde is? Kijk dan hier. Waarschuwing: onderstaande trui is wel bijna vier keer goedkoper dan die van Ralph Lauren.

Only Gestreepte Ribgebreide Trui
i
Bekijk hier

5. Prinses Kate in een stoere broek

Prinses Kate in stoere broek

Op 31 maart 2022 zagen we Kate in een stoere broek tijdens haar Carabische tour met haar prins. Gewoon met een basic wit shirtje aan. In het oerwoud van Belize. Ook daar straalt ze als een prinses. Trek de broek maar aan!

Geisha Coated Skinny Broek Groen
Bekijk hier

Lees ook: 10x leukste spijkerbroeken, nú onder de 20 euro!

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: Getty Images