Vrouw Sporten

Hoe vind je de perfecte sport bh? Sportbh.nl helpt je

We weten allemaal dat hardlopen een high-impact activiteit is, maar niemand is zich daar meer van bewust dan een vrouw die in een slecht passende sportbeha loopt.

Ondanks het ongemak blijven veel vrouwen sport bh’s dragen die niet bij hen passen, omdat ze geen andere manier zien om hun passie voor hardlopen voort te zetten. Bij Running Warehouse geloven we dat dat niet het geval hoeft te zijn. We willen het hardlopen weer comfortabel maken voor degenen die dachten dat schuren van de beha, oncontroleerbaar stuiteren, dubbele beha’s en graafriemen de enige opties waren.

Er zijn zoveel keuzes in sportbeha’s dat het moeilijk kan zijn om te weten waar te beginnen. We hopen dat deze serie artikelen vrouwen kan helpen bij het vinden van de perfecte sportbeha voor hun behoeften.

Biedt de BH de juiste ondersteuning?

Het ondersteunen van je dames is een cruciaal onderdeel om actief te blijven en de sporten te doen waar je van houdt. Het is van cruciaal belang om een goed passende beha te hebben die voor u werkt en de hoeveelheid borstbewegingen minimaliseert. Bij het hardlopen en het uitvoeren van high-impact activiteiten, bewegen je borsten alle kanten op – niet alleen op en neer, maar ook van links naar rechts.

De mate van ondersteuning die je nodig hebt in een beha hangt grotendeels af van je activiteit. Voor low-impact sporten zoals gewichtheffen en yoga, hebben veel vrouwen alleen een low-impact ondersteunende beha nodig. Medium-impact ondersteuning is beter voor wandelen en cross-training, terwijl high-impact ondersteuning is ontworpen voor high-motion activiteiten zoals hardlopen en mountainbiken. Maar houd er rekening mee dat hoe meer borstweefsel u heeft (d.w.z. grotere borsten), hoe meer ondersteuning u nodig heeft voor activiteiten met nog minder impact. Ook kunnen mensen met kleinere borsten tevreden zijn met een medium-impact ondersteunende beha voor zelfs activiteiten met veel beweging, zoals hardlopen.

Als je winkelt bij Sportbh.nl, kun je erop vertrouwen dat zij de sportbeha’s of een balconette bh al op voorraad hebben georganiseerd om voldoende ondersteuning te bieden bij elke cupmaat voor de hoge impact van hardlopen.

Heeft de BH de juiste eigenschappen?

Er zijn veel bh-functies die de ondersteuning, pasvorm en veelzijdigheid van een sport bh zonder beugel of sport bh met voorsluiting bepalen. We hebben een heel artikel gewijd aan bh-functies. Afhankelijk van de vorm en grootte van je borsten, kunnen verschillende soorten beha’s beter bij je lichaam passen. Racerback- en cross-back-bh’s bieden bijvoorbeeld extra ruimte voor armbewegingen, maar bh’s met ritssluiting en scoop-back zijn gemakkelijker over grote bustes te komen. Verschillende soorten cups, bandjes, vormen en sluitingen bepalen de steun en ingetogenheid van een beha.

Parterbijdrage: Sportbh.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.