Corrigerende Badpakken

5 mooiste, corrigerende badpakken: show jouw strandlichaam in stijl!

Badpakken zijn weer helemaal terug van weggeweest. Maar heb je al eens nagedacht over de voordelen van een corrigerend badpak? Ga vol vertrouwen de zomer in met een van deze mooiste, corrigerende badpakken.

3 grootste voordelen van corrigerende badpakken

  • Corrigerende badpakken zijn ontworpen om het lichaam op de juiste manier te te shapen.
  • Ze zijn ideaal voor mensen die niet helemaal tevreden zijn met bepaalde delen van hun lichaam, zoals de buik of billen.
  • Corrigerende badpakken geven extra zelfvertrouwen en zorgen ervoor dat je zonder zorgen kunt genieten van een dagje aan het strand of bij het zwembad.

5 mooiste, corrigerende badpakken

1. Broderie anglaise badpak

Gemaakt van een comfortabele polyestermix en volledig gevoerd, zorgt dit badpak voor extra ondersteuning en een gestroomlijnde look. Het ontwerp met overslag creëert een flatterend silhouet en geeft het badpak een chique uitstraling.

2. Corrigerend halter badpak

Op zoek naar een tijdloos zwart badpak dat tegelijkertijd je lichaam op de juiste plekken corrigeert? Kijk dan eens naar dit corrigerende halter badpak. Het haltermodel accentueert de schouders en geeft het badpak een elegante touch.

3. Badpak met ribstructuur

Voeg wat kleur toe aan je strandoutfit met dit BEACHWAVE badpak in ribstructuur. Het badpak is volledig gevoerd en corrigerend. Dit badpak is perfect voor vrouwen die op zoek zijn naar een badpak dat zowel stijlvol als functioneel is.

4. Badpak met ingeweven dessin

Het voorgevormde model accentueert de rondingen van het lichaam en de lage rug geeft het badpak een moderne uitstraling. Dit badpak is perfect voor als je wilt stralen op het strand. Met een zongebruind lichaam zal dit badpak je extra mooi staan.

5. Badpak met zebraprint

Ben jij op zoek naar een badpak dat jouw figuur op de juiste manier corrigeert én tegelijkertijd een eyecatcher is? Bekijk dan eens dit badpak met zebraprint in roze en rood. Je zal zeker de show stelen op het strand.

Lees ook: Hier de 10 mooiste bikinitopjes 2023 (voordat ze uitverkocht zijn!)

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: Getty Images
Tekst: Suzanne de Bakker