Zo combineer lichte najaarstinten met je luchtige zomergarderobe

Zo combineer lichte najaarstinten met je luchtige zomergarderobe

Er komen nog een paar mooie zomerse dagen aan, maar de winkels hangen al vol met herfstkleding. Zo kun je jouw zomer- en herfstgarderobe combineren.

Er komen nog een paar mooie zomerse dagen aan, maar de winkels hangen al vol met herfstkleding. Met deze tips kun je jouw zomer- en herfstgarderobe combineren.

Najaarsgarderobe

De afgelopen weken leek het wel herfst. Gelukkig keren de warme temperaturen later deze week terug en kunnen de jurkjes weer uit de kast. De winkels hangen inmiddels vol met herfstkleding. En daarmee hoef je niet te wachten tot oktober: je kunt de items nu al combineren met je zomergarderobe. Een najaarsblouse draag je bijvoorbeeld als jas op frisse dagen of ’s avonds. En een corduroy rokje lijkt misschien winters, maar met blote benen en een wit T-shirt is het lekker fris en zomers. Combineer je zomerjurkjes met een stoer jack of enkellaarsjes.

Lees ook: Najaarslooks die je ook al in de zomer aan kunt

Prachtige locatie

Voor deze fotoshoot waren we in landgoed De Olmenhorst in Lisserbroek, de leukste boomgaard van Nederland. Van 14 september t/m 27 oktober ga je daar op zoek naar de lekkerste appels en peren. Per kilo zelf geplukte biologische appels of peren betaal je € 2,25. Bij de boomgaard kun je zowel binnen als buiten een kopje koffie of thee drinken. Dus trek je laarzen aan, neem een grote tas mee en pluk je eigen fruit. Meer informatie over landgoed De Olmenhorst vind je op olmenhorst.nl. In het filmpje hieronder zie je hoe mooi het daar is.

Productie: Tessa Klösters. Foto’s: Cees Rutten. Styling: Paola Kalshoven. Visagie: Djolien de Kreij. Met dank aan: De Olmenhorst Lisserbroek

Ook interessant: Zo combineer je warme en koele kleuren in een outfit

Shop de mooiste kleding

Wij hebben de leukste items voor je geselecteerd. Je shopt ze hieronder.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *