anti-ladder panty

Ladders zijn vanaf nu verleden tijd dankzij deze goedkope panty

Is het je grootste ergernis als je onderweg bent en een grote ladder in je panty ontdekt? Dat is vanaf nu verleden tijd. Bij Hema kun je namelijk een anti-ladder panty kopen.

Anti-ladder panty

Niets zo vervelend om op koude dagen een ladder in je panty te ontdekken. Nu kun je met haarlak en nagellak proberen om de ladder zo klein mogelijk te houden, maar het is nog fijner als je die ladders kunt voorkomen. De anti-ladder panty komt in dat geval goed van pas.

Anti Ladder Panty

Wat voor panty is het?

De panty lijkt op het eerste oog niet heel anders dan andere panty’s. Het is gemaakt van 80 procent polyamide en 20 procent elastaan. De 3D Lycra® moet het verschil maken: het zou voor optimale elasticiteit en een gelijkmatig uiterlijk zorgen. Als het goed is maken ladders geen schijn van kans en als je dan toch een gaatje krijgt, zorgt de lycra-stof ervoor dat het minder snel tot een ladder leidt.

Klein minpuntje: veel warmte biedt de panty niet. Het is namelijk een doorschijnende panty van 20 denier. Misschien niet ideaal voor de koudste dagen, maar wel mooi om te dragen onder een jurk of rok.

Prijs

De anti-ladder panty is voor € 7 te koop in de webshop en de winkel. De maten variëren van maat 36 tot en met maat 52.

Foto: Hema, Getty Images