moeder kinderen

Dit zijn aankomend jaar de trends als het gaat om kinderkleding

Hier bespreken we de verwachte kindertrends voor het jaar 2021, zodat je kinderen helemaal hip het nieuwe jaar in kunnen gaan.

It’s all about the sleeves

Een trend die de laatste tijd zijn weg heeft gevonden op de catwalks is die van de statement mouw. Of het nou gaat om een gezwollen mouw, ballonmouw of pofmouw, jouw dochter steelt de show ermee. Er wordt verwacht dat we deze mouw alleen nog maar meer gaan zien in de meisjeskleding van 2021. Ze zijn elegant, feestelijk en meisjesachtig en daarmee ook perfect voor de aankomende feestdagen. Verwerkt in een jurkje, blouse of topje is een superleuke trend voor het komende jaar.

Printjes

Een opvallende trend bij de jongenskleding is het gebruik van allerlei soorten printjes. Vooral prints met dierlijke thema’s kom je veel tegen. Niet alleen in de kledingstukken zelf, maar vooral ook in accessoires, zoals rugzakken. Er wordt verwacht dat deze dierenprint trend in 2021 ook nog wild gaat zijn. Ook prints met opvallende afbeeldingen of uitspraken blijven deze winter populair. En wat dacht je van de bloemenprintjes? Hoewel bloemen vaak geassocieerd worden met het voorjaar, geven deze floral kledingstukken ook een vrolijke look aan de winterkleding.

Vintage

Ondanks dat we een nieuw jaar ingaat, wordt er in de kindermode steeds vaker teruggegrepen naar het verleden. Boho en vintage ogende outfits zijn namelijk helemaal on trend. Jurken met volants en ruches en blouses met gerimpelde kragen en manchetten zal je nog veel tegenkomen deze winter.

Partnerbijdrage: kixx-online.nl