3-in-1-kinderwagens

De beste 3-in-1 kinderwagens van 2023 volgens de Consumentenbond

De zoektocht naar de perfecte kinderwagen kan overweldigend zijn. Wat een geluk dat de Consumentenbond het zware werk al heeft gedaan. Ontdek de twee beste 3-in-1 kinderwagens volgens hun strenge criteria.

Wat is een 3-in-1 kinderwagen?

In de wereld van de kinderwagens springt de 3-in-1 kinderwagen eruit. Direct vanaf de geboorte biedt deze kinderwagen een comfortabele reiswieg voor je pasgeboren baby. Naarmate je kindje groeit, is een vlotte overgang mogelijk: het autostoeltje past er moeiteloos op. Wanneer je kleine spruit bovendien goed kan zitten, kun je eenvoudig schakelen naar een normaal zitje. Ondanks het grotere en zwaardere formaat vergeleken met een standaard buggy, biedt de 3-in-1 kinderwagen een naadloze oplossing voor elke groeifase van je kind.

De 2 beste 3-in-1 kinderwagens

1. Nuna Mixx Next Kinderwagen 2-in-1 Hazelwood

Beste uit de test

€891,65

Het gebruikerspanel van de Consumentenbond looft unaniem de Mixx Next. Deze kinderwagen rijdt met zijn uitstekende vering soepel over elk terrein. Daarnaast maakt de wagen indruk met zijn wendbaarheid en kleine draaicirkel. Maar er is meer: het gemak waarmee je de duwstang verstelt en de wagen rijklaar maakt, verdient alle lof. Bovendien biedt de royale voering in het zitje alle comfort aan je kind. En zeker niet onbelangrijk, hij doorstaat glansrijk alle veiligheidstests. Kortom, een kinderwagen die op elk vlak overtuigt. Een ware triomf op het gebied van comfort, gemak, en veiligheid.

Nuna Mixx Next Kinderwagen 2 In 1 Hazelwood 5 84c5 2-In-1 Kinderwagens
Bekijk bij babypark.nl

2. Maxi-Cosi Street Plus

Beste Koop

€441,99

De Maxi-Cosi Street Plus kinderwagen rijdt op zowel verharde als onverharde wegen lekker soepel, en glijdt moeiteloos over gras en grind. De wagen manoeuvreert handig om obstakels en door nauwe plekken. Het bevestigen en verwijderen van de meegeleverde reiswieg is bovendien kinderspel. Ook het met één hand verstellen van de rugleuning is verrassend eenvoudig. Daarnaast biedt de ruime boodschappenkorf onderaan plaats aan 10 kg aan boodschappen, makkelijk bereikbaar vanuit elke hoek. En ja, hij doorstaat met vlag en wimpel alle veiligheidstests, wat hem een betrouwbare keuze maakt voor jou en je kindje.

Maxi Cosi Street Plus Kinderwagen 2 In 1 Essential Black 12 4c44
Bekijk bij babypark.nl

Lees ook: Top 5 babyproducten voor ouders die rust zoeken

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: Getty Images
Tekst: Suzanne de Bakker