wereld knuffeldag

Knuffelkonten opgelet! 21 januari is Wereld Knuffeldag

Goed nieuws: op 21 januari is het wereld knuffeldag. Op die dag geef je iedereen waar je veel om geeft een extra stevige knuffel. Dat kan je geliefde zijn, maar natuurlijk ook je hond, kat, beste vriendin, oma en ga zo maar door.

Wereld Knuffeldag (National Hugging Day) werd voor het eerst gevierd in 1986 in Clio, Michigan, USA. Inmiddels wordt deze dag in meerdere landen gevierd. Het is hét moment om te laten blijken hoeveel je van je moeder, zoon, zus en man houdt.

De bedenker van Knuffeldag raadde wel aan om eerst even te vragen of de andere persoon een knuffel ziet zitten. Niet iedereen is ervan gediend. Hij riep Knuffeldag in het leven omdat hij de Amerikanen zo verlegen vond, hij hoopte dat Wereld Knuffeldag daar verandering in zou brengen.

Waarom ik van je hou

Ben je niet zo van het knuffelen maar wil je wel laten blijken dat je veel van iemand houdt? Check dan het boek: Waarom ik van je hou. Het is een lief en vrolijk invulboek met diepgaande, grappige en emotionele vragen en opdrachten, allemaal met maar één doel: jouw liefde voor de ander in woorden te vatten. Het is het meest persoonlijke cadeau dat je kunt geven, en eenmaal ingevuld is het ook nog eens een bijzondere liefdesverklaring. Voor meer info klik op onderstaande button.

Waarom Ik Van Je Hou
Bekijk bij bol.com

Lees ook: 4 héle goede redenen om vaker met je partner te knuffelen

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Bron: Wikipedia
Teks: Suzanne de Bakker
Foto: Getty Images