kindvriendelijke vakantieparken

3x leukste, kindvriendelijke vakantieparken in Nederland

De meivakantie staat weer voor de deur en dat betekent dat het tijd is om plannen te maken. Een vakantiepark is dan altijd een goede keuze, want hier is voor jong en oud van alles te doen. Maar welk park moet je kiezen? Hier zijn de 3 leukste, kindvriendelijke vakantieparken!

3x leukste kindvriendelijke vakantieparken

1. Landal GreenParks Rabbit Hill

Landal GreenParks Rabbit Hill is een ideale keuze voor gezinnen met jonge kinderen. Het is een van de kindvriendelijke vakantieparken met een groot indoorspeelparadijs en een kinderboerderij. Daarnaast is er ook nog een zwembad met apart kinderbad en een groot buitenspeelterrein waar de kinderen zich helemaal kunnen uitleven. De huisjes op het park zijn modern, gezellig ingericht en bieden voldoende privacy.

Kindervriendelijke Vakantieparken 1
Bekijk hier

2. Roompot Vakantiepark Weerterbergen

Zoek je een mooi vakantiepark in het zuiden van Nederland? Dan moet je bij Roompot Vakantiepark Weerterbergen zijn. Het park heeft een groot zwemparadijs met glijbanen en een stroomversnelling waar de kinderen zich kunnen vermaken. Ook is er een indoor speelparadijs, een bowlingbaan en een midgetgolfbaan. De gezellige huisjes zijn van alle gemakken voorzien en bieden veel privacy.

Kindervriendelijke Vakantieparken 1
Bekijk hier

3. Landal Het Vennenbos

Dit park is een fantastisch vakantiepark gelegen in de Brabantse bossen. Hier kunnen de kinderen zich helemaal uitleven in het subtropisch zwemparadijs met glijbanen en wildwaterbaan. Zijn ze uitgezwommen dan zullen ze zich zeker vermaken in het indoorspeelparadijs of de midgetgolfbaan. En als de kinderen even rustig willen kleuren of knutselen dan kan dat bij de Bollo Club. In de comfortabele huisjes komen jij en je gezin niets tekort en kun je lekker bijkomen na een dag vol nieuwe indrukken.

Kindervriendelijke Vakantieparken 1
Bekijk hier

Lees ook: 9 x leukste tiny houses in Nederland voor jouw vakantie

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: Getty Images
Tekst: Suzanne de Bakker