Hippe recreatie-hit: overnachten in een tiny house

Advertorial – Tiny houses zijn een begrip in de hippe scène: het zijn… precies, kleine huisjes. Ze nemen weinig ruimte in, hebben een no-nonsense uitstraling en geven je een back to basic gevoel.

Advertorial – Tiny houses zijn een begrip in de hippe scène: het zijn… precies, kleine huisjes. Ze nemen weinig ruimte in, hebben een no-nonsense uitstraling en geven je een back to basic gevoel. Saskia en Syb bezochten een tiny house in Droompark Limburg en maakten een vlog over hun weekendje weg.

Geen overbodige luxe en tierlantijnen, maar gewoon alleen wat je nodig hebt om te eten, wonen en slapen.

Groots vakantie vieren in een tiny house

Het leuke is, dat je in zo’n tiny house ook je vakantie kunt vieren: ideaal om je terug te trekken en rust in je hoofd te creëren. Droomparken, recreatietrendsetter in Nederland en hoofdsponsor van Vitesse, heeft als enige aanbieder tiny recreatie houses staan op diverse mooie parken. Bekijk hier hun huisjes.

Midden in de natuur

In bos- en beach-achtige omgevingen op de Veluwe, onder de rook van Amsterdam en in Limburg. De huisjes staan midden in de natuur en zijn geschakeerd rond een ‘social space’ met een vuurplaat, hottub en zitbankjes.

Bekijk de vlog!

Ben je benieuwd wat je van een tiny house is Droompark Limburg kunt verwachten? Bekijk de vlog hieronder.

Ook leuk: profiteer nu van 40% korting bij Droompark Bospark Garderen

Wil je iets anders proberen dan een tiny house en even helemaal bijkomen in de natuur? Je kunt nu met 40% korting jouw vakantie reserveren bij Droompark Bospark Garderen én je maakt dan ook nog eens kans op een geheel verzorgd weekend weg bij een Droompark naar keuze! Kijk voor meer info op www.droomparken.nl/vriendin, gebruik actiecode BPG1.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen