He's all that

Waarom je de nieuwe Netflix-film ‘He’s all that’ wil zien

Misschien ken je de film ‘She’s all that’ uit 1999 nog? Déze maand verschijnt ‘He’s all that’ op Netflix en nu zijn de rollen omgedraaid.

He’s all that

In de originele film uit 1999 zag je hoe een populaire jongen het hart wist te veroveren van een minder populair meisje. Hij ging met een vriend een weddenschap aan waarbij hij afsprak om dit meisje mee naar het schoolbal te nemen. Je raadt het al: déze jongen wordt uiteindelijk smoorverliefd op het minder populaire meisje. Nu zo’n 22 jaar later verschijnt er een nieuwe versie van de populaire film. In de romcom ‘He’s all that’ probeert een knap meisje een minder populaire jongen te helpen door samen naar het jaarlijkse schoolbal te gaan.

Lees ook: Nu al een knalfilm: De Luizenmoeder haalt 100.000 bezoekers binnen een week

Addison Rae

De hoofdrol in de film is weggelegd voor Addison Rae. Ze is een Amerikaanse persoonlijkheid en erg populair op sociale media. Ze zal nu haar eerste acteer debuut maken als Padgett in ‘He’s all that’. Padgett wordt in het begin van de film op een beschamende wijze gedumpt door haar populaire vriend, waarna ze besluit een comeback te maken op school. Ze kies een minder populaire jongen die ze meeneemt naar het jaarlijkse schoolfeest.

De film is vanaf 27 augustus op Netflix te zien.

Bekijk hier alvast de trailer:

Lees ook: Grappig én herkenbaar: waarom je de Netflix-serie ‘Wanderlust’ wilt zien

Foto: Netfix
Bron: NetflixNederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen