Placeholder

Er even helemaal uit: korte vakanties met Vriendin-korting

Wil je er even kort tussenuit? Lekker! We geven Vriendin-korting op een paar korte vakanties. Daar kom je lekker van bij!

Wil je er even kort tussenuit? Lekker! We geven Vriendin-korting op een paar korte vakanties. Daar kom je lekker van bij!

Wortelpopkampeerarrangement bij Beerze Bulten

Wortelpop is een familiefestival boordevol theater, muziek en entertainment voor jong en oud. Van 14 t/m 16 juni kun je een heel weekend lang genieten van theatershows en optredens Fource, PAW Patrol, Sesamstraat, O’G3NE en natuurlijk Bultje en zijn vrienden! Boek nu het speciale Wortelpop-kampeerarrangement bij vijfsterren familiecamping Beerze Bulten en ontvang als Vriendin-lezeres 30% korting op je verblijf, op de tickets én een gratis ontbijtpakket voor het gezin! Meer info en reserveren: Beerzebulten.nl/vriendin.

Relaxen in Aparthotel Zoutelande

Zon, vakantie en met je voeten zowat in de zee… Dat is Aparthotel Zoutelande. Door de unieke ligging op slechts één minuut lopen van het strand is het altijd genieten. En: de stranden van Zoutelande staan bekend als de zonnigste van Nederland! Tel daarbij het gemak en comfort van de accommodaties van Aparthotel Zoutelande op (met in twee studio’s zelfs een sauna) en je hebt 100% wellness! Elke accommodatie heeft een keuken met alle faciliteiten. Actie: 4 = 3! Blijf 4 nachten slapen en betaal er 3. Geldig t/m 20 december 2019 (m.u.v. schoolvakanties en tijdens feestdagen). Gebruik code: VRIENDIN43 via Aparthotelzoutelande.nl/.

Verrassingsreis met Tripprs

Jij bent altijd op zoek naar ervaringen die je van tevoren nooit had kunnen bedenken. Je doet de dingen nét wat anders, maar wél op jouw manier. Actie, cultuur, shoppen of romantiek? Gezellig met vriendinnen, met je partner of in je uppie? Alles kan, wat jou betreft. Met Tripprs boek je jouw verrassingsreis makkelijk, snel en passend bij jou. Boek vóór 1 augustus een sun tanning of shoppingtrip met de actiecode Vriendin19 en je krijgt € 50,- korting op jullie reis! Meer info: Tripprs.nl.