De 6 leukste voorjaarsuitjes met Vriendin-korting

De 5 leukste voorjaarsuitjes met Vriendin-korting

Een dagje weg met je gezin is heerlijk! Wij weten dat maar al te goed, maar het is altijd fijn om korting te krijgen op een uitje. We zetten de leukste uitjes met korting op een rijtje.

Een dagje weg met je gezin is heerlijk! Wij weten dat maar al te goed, maar het is altijd fijn om korting te krijgen op een uitje. We zetten de leukste uitjes met korting op een rijtje.

Lekker eten bij Restaurant Mucha

Kom gezellig eten bij het sfeervolle Restaurant Mucha, op een unieke locatie aan het water bij het centrum in Veenendaal. Laat je verbazen door de creativiteit van de chef-kok en maak kennis met opvallende gerechten, zoals gebakken pappadum met rauwe tonijn, avocado en een chutney van gebakken ui. Bekijk het volledige menu op Restaurantmucha.nl of kies voor het vijfgangen verrassingsdiner inclusief welkomstdrankje, van € 69,50 voor maar € 39,50 onder vermelding van ‘Vriendin voorjaarsactie’.

CORPUS ‘reis door de mens’

In CORPUS leer je in 55 minuten op spectaculaire manier alles over je lichaam! Maak een reis als rood bloedlichaampje, spring op de tong, loop door het oor en verbaas je over wat een lichaam allemaal kan. Geschikt voor alle generaties, minimumleeftijd 6 jaar. Speciaal voor Vriendinlezeressen: € 5,-korting op de basisprijs (€ 18,75), kids en volwassen betalen € 13,75. Geldig tot 5 juli 2019. CORPUS werkt met tijdsloten, dus reserveer op tijd via Corpusexperience.nl/vriendin.

De 6 leukste voorjaarsuitjes met Vriendin-korting

Rondvaart door de Amsterdamse grachten

Ervaar in deze één uur durende rondvaart de schoonheid van de Amsterdamse grachten, en leer zo de hoofdstad op een heel andere én ontspannen manier kennen. De audiogids vertelt je alles over de architectuur van de imposante grachtenhuizen, beroemde trekpleisters zoals de Magere Brug en de Westerkerk en andere bijzondere bezienswaardigheden. Geschikt bij zowel goed als slecht weer. Speciaal voor Vriendin-lezeressen: 50% korting op je rondvaart bij Lovers. Reserveer op Lovers.nl en gebruik kortingscode VRIENDIN50. Geldig tot 1 september 2019, niet geldig in combinatie met andere acties.

 

Unieke belevenis in BODY WORLDS

BODY WORLDS Amsterdam neemt je mee op een fascinerende reis door het menselijk lichaam.
De tentoonstelling toont echte geplastineerde lichamen, waardoor je een uniek kijkje krijgt in onze anatomie. En je leert hoe een gezonde levensstijl je gezondheid kan beïnvloeden. Nieuw: gratis InBody meting t.w.v. € 35,-. De InBody meet snel en nauwkeurig jouw hoeveelheid vet, spier en vocht in je lichaam. Special deal: check of je progressie hebt gemaakt en doe een gratis tweede InBody meting. Speciaal voor de Vriendin-lezeres: 50% korting. Gebruik code VRIENDIN50 op Bodyworlds.nl. Geldig tot 1 september 2019, niet geldig i.c.m. andere acties.

Workshop Mixed media

Volg op de inspirerendste plek in Apeldoorn, het Royal Talens Experience Centre, een gezellige workshop Mixed media met ecoline op canvas. Je krijgt na afloop een mooie set ecoline brushpennen en een pak ecolinepapier als cadeau mee naar huis. Geen ervaring vereist! De workshops zijn 18 en 28 mei om 10.00 en 14.00 uur. Vriendin-lezeressen betalen € 42,50 (i.p.v. € 62,50), schrijf je in via Royaltalensexperience.nl/vriendin.