Pizzasteenoven Action

Hebben! Met déze draagbare pizzasteenoven van de Action haal je Italië in huis!

Wil jij thuis genieten van heerlijke Italiaanse pizza’s alsof je in Italië bent? Dat kan met deze handige draagbare steenoven voor op je barbecue of gasfornuis. In enkele minuten tover jij jouw tuin om tot een echte Italiaanse pizzeria. En dat voor een wel heel voordelig bedrag!

De draagbare pizzasteenoven met schep (€49,95)

Het compacte formaat van de pizzasteenoven past op de meeste barbecues, zowel houtskool als gas. En dankzij de hittebestendige coating, kun je veilig bakken. Ideaal, toch? Het enige wat je hoeft te doen is je BBQ aan te zetten en de temperatuur in de gaten te houden met de thermometer. Zodra de oven heet genoeg is, schuif je de pizza er zo in met de handige pizzaschep. Binnen enkele minuten heb je een heerlijke knapperige pizza op tafel.

De pizzasteen zorgt ervoor dat je pizza een authentieke Italiaanse smaak krijgt. Het is alsof je in een echte Italiaanse pizzeria bent beland. Maar dat is niet alles, want je kunt ook gemakkelijk vis, vlees en groenten bereiden op de steen. Zo kun je eindeloos variëren met heerlijke gerechten.

Kortom, de draagbare steenoven is een echte aanrader voor iedereen die van lekker eten houdt en graag een stukje Italië in huis haalt. Het is gemakkelijk in gebruik, compact en veilig. Maak van jouw tuin een Italiaanse pizzeria en geniet van de lekkerste gerechten!

Deze pizzasteenoven is alleen online verkrijgbaar. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Pizzasteenoven Action 2
Bekijk bij Action-shop

Lees ook: Dít is je favoriete pizza volgens je sterrenbeeld

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: Getty Images
Tekst: Suzanne de Bakker