Digitale Fotolijst Action

Moederdagknaller: digitale fotolijst met app, nú voor een fractie van de prijs bij de Action!

Moederdag staat voor de deur en je zoekt je vast een ongeluk naar dat ene onvergetelijke cadeau om je moeder te verwennen. Goed nieuws! Bij de Action (online!) vind je de ultieme Moederdagknaller: een slimme fotolijst met app, en dat voor een fractie van de prijs. Met dit technologische pareltje kun je al jouw foto’s met haar delen!

Hoe werkt de Denver digitale fotolijst?

Wil je je moeder echt eens in het zonnetje zetten? Dan hier de ultieme verrassing: een digitale fotolijst die haar ongetwijfeld zal betoveren. Deze prachtige fotolijst met een 10,1-inch HD IPS-touchscreen is werkelijk een pareltje. Met zijn heldere en scherpe beelden met een resolutie van 1280 x 800, brengt hij foto’s en video’s tot leven.

Wat deze fotolijst echt bijzonder maakt, is de handige FRAMEO-app. Deze kun je eenvoudig installeren op zowel iOS- als Android-smartphones. Met de app kun je waar je ook bent in een handomdraai foto’s en video’s naar de fotolijst sturen. Of het nu gaat om vakantiefoto’s, kiekjes van je kinderen of gewoon alledaagse momenten, met slechts een druk op de knop zullen al jouw geweldige kiekjes voorbijkomen op het scherm van jouw moeders fotolijst. En het mooiste is dat iedereen die jouw moeder heeft uitgenodigd om deel te nemen aan deze digitale vriend, zijn of haar foto’s ook kan delen. Zo wordt het een feest van herkenning en genegenheid.

Met een ruim geheugen van 16 GB biedt deze fotolijst voldoende opslagruimte voor duizenden foto’s en video’s. Kortom, dit is dé ideale manier om jouw meest dierbare herinneringen te delen met je moeder. En laten we het beste nieuws niet vergeten: je kunt deze geweldige fotolijst nu scoren voor een ongelooflijk lage prijs! Bij de online shop van de Action kost hij slechts €69,95, terwijl hij bij bol.com maar liefst €103,- bedraagt. Sla je slag en bezorg je moeder een cadeau dat haar keer op keer zal laten glimlachen.

De digitale fotolijst Denver PFF-1053B is alleen online verkrijgbaar. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Digitale Fotolijst Action 2
Bekijk bij Action-shop

Lees ook: 15 unieke moederdagcadeau-ideeën voor elk type moeder

Foto: GettyImages
Tekst: Suzanne de Bakker

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.