Ontwerp Zonder Titel 2020 06 22t135205.701

Handig: bestel online jouw boodschappen bij Crisp mét Vriendin-korting

Ken jij de online supermarkt Crisp al? Via hun app kan je goed eten zonder omwegen laten bezorgen. Rechtstreeks van de makers, kwekers en telers naar jouw voordeur. Verser kan niet.

Liefde voor knettervers en lekker eten

Crisp is er voor mensen die genieten van goed en vers eten. Je vindt er alles voor een speciaal diner of gezellig feestje, maar je dagelijkse boodschappen kun je er ook doen. De ingrediënten zijn altijd van topkwaliteit.

In de app kun je onder meer kiezen uit allerlei seizoensgroenten en -fruit, verse vis en brood, handgemaakte verse pasta, meer dan zestig kaasjes wijn, croissants om verliefd op te worden én prijswinnende pannenkoeken. De producten zijn altijd van goede komaf en vaak afkomstig van heel dichtbij. Zo worden de pizza’s dagelijks vers gemaakt door pizzabakker Ted uit Heerhugowaard en komen de handgemaakte worstenbroodjes van de – uiteraard – Brabantse bakker Remco Beekman.

Zes dagen per week

Crisp bezorgt zes dagen in de week in heel Nederland. En bestel je voor tien uur ‘s avonds? Dan heb je je boodschappen de volgende avond al in huis. Daarmee is Crisp is dé manier waarmee je gemakkelijk producten in huis haalt: vol smaak, volop in het seizoen voor een goede prijs én zonder onnodig toevoegingen.

Exclusieve lezersaanbieding:

Voor je eerste bestelling hebben zij €10 proef-tegoed voor je klaargezet! Bestel via deze link

 gebruik te maken van deze aanbieding.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Crisp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen